Az Kaldı

4K 225 8
                                    

Alarmin çalması ile yüzüm ve tüm vücudum ter içinde olduğunu fark ettim. Adriana ' ya sadece bir kaç haftada alışmıştım. Onu arkadaşım olarak benimsemiştim. Beni Hera'nın elinden kurtaran oydu. Sonra duşa girdim.Soğuk su vücudumu deliyordu. Sonra birden hayatım film şeridi gibi önünden geçti. Sahte ailem,18.yaş günüm,parti, Olimpos, babam, Athena ile konuşmam, Adriana ile dostluğum, Hera, Element boyutu, annem, geçmişim, ama hiçbir anim babamdan neden nefret ettiğimi açıklamıyor. Annem den niye nefret etmiyorum. Sonuçta beni Dünyaya yollayan o. Ama isteyerek yapmamış saçma kurallar yüzünden beni göndermişti. Duştan bornoz ile çıkmamla su elementi üyesi olan Raven'i görmemle" Raven burada ne işin var." Dedim."Afedersin. Sadece element üyeleri olarak bugün golf günü Jesica birazdan odana gelicekmis. Görüşürüz. Afedersin" deyip odadan çıktı. Ben saçımı kurutmaya başladığım da Jesica geldi beni sandalyeye oturttu ve makyaj yapmaya başladı. Eye-liner çekti rimelle destekledi ve parlatici sürdü. Sonra bana bir spor elbise verdi. Üstüme de tam uymustu. Hemen odadan çıkıp sahaya geldik. Beklemeye başladım. Benim eşim Raven'di. Sonra herkes yerini aldı.
*

Yaklaşık 3 saattir golf oynuyorduk hiç kimse de bir gram ter yoktu fakat ben de vardı. Ne farkımız vardı. Raven bana ogretmekten oynayamadi. 2 saat öğretti geri kalan 1 saatte ise oyunu oynadık. Sonra çan çaldı ve odama gittim. Ilık bir duş alıp kendimi uykunun eline bıraktım.

*

Sabah Jesica'nin odama girmesi ile gözümü araladim. "Ne oldu?" Dedim. "Az kaldı! " dedi. "Neye?" "Savaşa çok az kaldı Maria. Çok ama çok az kaldı. Olimpos bize çok kızgın senin bizim tarafında olmana çok kızgın. Her an saldırı düzenleyebilirler. " ve devam ettik Hemen üstünü giyin toplantı var!" Dedi ve dolabima yöneldi. "Bunu giy!"

    Çok Şirin bir elbiseydi

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Çok Şirin bir elbiseydi. Tam bana göre. Hemen üstüme geçirip büyük salona gittim. Herkes bir şey konuşuyordu. Sonra beni anons eden adam bir kaç bir şey söyleyip Jesica'nin anlattıklarını anlattı. Sonra ben parmak kaldırıp savaş ile ilgili öngörümü anlatmaya başladım. "Olimpos bizden korkuyor. Bu yüzden hem güç hem de silah kullanacaktır. Biz zaten güç olarak onlardan ondeyiz."dedim.

Oylamayı unutmayın biliyoruz biraz geç oldu ama sınavlar. Bir De benim (ismim Melis) gizli Takım adlı bir hikayem var onu da okuyup yorum yapın ve oylayin! Sizi seviyoruz!

MELEZ (TAMAMLANDI)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin