4ο κεφαλαιο

11 1 0
                                    

Η εβδομάδα πέρασε αρκετά γρήγορα. Η Λυδια προσαρμόστηκε σχετικά γρήγορα. Γνώρισε πολλά άτομα και με μερικά από αυτά δέθηκε παραπάνω. Η Μαίρη, μια μελαχρινή, ψηλή κοπέλα, με μεγάλα κάστανα μάτια και η στεφανι, επίσης μελαχρινή, όχι τόσο ψηλή όσο η Μαίρη, με όμορφες γωνιές και γαλάζια μάτια, έγιναν οι καλύτερες φίλες της Λυδιας. Ταίριαξαν από την πρώτη κιόλας στιγμή. Η Λυδια ένιωθε πολύ όμορφα εκεί και δεν ένιωθε πια την ανάγκη να γυρίσει πίσω. Η καινούργια της παρέα αποτελούνταν από 3 αγόρια και 3 κορίτσια. Την Λυδια, την Μαίρη, την στεφανι, τον Αντάμ, τον αλεξ και τον κριστοφερ. Ο κριστοφερ έδειχνε περισσότερο ενδιαφέρον για την Μαίρη, η οποία δεν είχε καταλάβει τίποτα.
Στο τέλος της εβδομάδας η παρέα είχε κανονίσει να βγει σε ένα καφέ που υπήρχε στην πόλη. Η Λυδια γύρισε από το σχολείο της, χαιρέτησε την γιαγια της και την μαμά της και έφαγε το μεσημεριανό της. Έπειτα πήγε στο δωμάτιο της και ξάπλωσε να κοιμηθεί λίγο. Ύστερα από αρκετή ώρα άκουσε το τηλέφωνο της να χτυπάει. Ήταν ο Αντάμ. <<εεεειιιι υπναρου ξυπνααα!>> της είπε. Η Λυδια άνοιξε σιγά σιγά τα μάτια της και τον ρώτησε τι κάνει. Αυτός της είπε να σηκωθεί να ντυθεί και ότι θα περάσει να την πάρει σε μισή ώρα για να βγουν έξω. Η Λυδια χαμογέλασε και δέχτηκε με χαρά.
Μετά από μια ώρα περίπου ο Αντάμ την περίμενε έξω από το σπίτι της με την μηχανή του. Ήταν πανέμορφος. Φορούσε ένα μαύρο τζιν, μαύρη κολλητή μπλούζα και ένα δερμάτινο. Η Λυδια ήταν εξίσου όμορφη. Ήταν απλά ντυμένη με ένα τζιν και ένα λευκό πουκάμισο. Ο Αντάμ έμεινε άφωνος μόλις την αντίκρισε. Η Λυδια τον χαιρέτησε, ανέβηκε και έφυγαν για το μαγαζί. Εκεί τους περίμεναν όλοι. Η ώρα πέρασε πολύ γρήγορα και ευχάριστα. Γύρω στις 12:30 αποφάσισαν να φύγουν για τα σπίτια τους. Ο Αντάμ συνόδευσε την Λυδια και οι υπόλοιποι έφυγαν μαζί αφού έμεναν κοντά ο ένας με τον άλλον.
   Το φεγγάρι ήταν ψηλά και τόνιζε την απέραντη θάλασσα. Η Λυδια και ο Αντάμ προχωρούσαν κατά μήκος την Κυμματων. Ήταν μαγεύτηκα. Συζητούσαν, γελούσαν και ανακάλυψαν αρκετά κοινά που είχαν. Ο Αντάμ σκεφτόταν πως η Λυδια ήταν αυτό που έψαχνε. Η Λυδια σκεφτόταν πως ο Αντάμ την κάνει να νιώθει διαφορετικά. Ίσως περισσότερο και απο τον Γιάννη. Ήταν πολύ γλυκός και μαζί του μπορούσε να είναι ο εαυτός της.
    Μετά από αρκετή ώρα έφτασαν μπροστά στην είσοδο του σπιτιού.
-πέρασα πολύ όμορφα μαζί σου, είπε η Λυδια
-και γω. Είσαι εξαιρετική κοπελα Λυδια. Έχεις ένα υπέροχο χαμόγελο.
Ο Αντάμ της χάιδεψε το μάγουλο και έσκυψε να την φιλήσει.  Η Λυδια ανταπέδωσε το φιλι. Το φιλί του ήταν απαλό. Την φιλούσε λες και ήταν κάτι εύθραυστο και θα έσπαγε. Την έκλεισε στην αγκαλιά του προσεκτικά, λες και αν την άφηνε θα έφευγε για πάντα. Όταν σταμάτησε το φιλί είπαν καληνύχτα και ο καθένας πήρε τον δρόμο του.
<<τι βράδυ κι αυτό..>> σκέφτηκαν και οι δυο.

secrets🔥Where stories live. Discover now