A new life, a new problem.

7 0 0
                                    

De ord ændrede mit liv... fra nu af er jeg ikke Zoe der sidder på sit værelse. Alene og lukker alle ude, nu er jeg Anna Blue. En sanger der allerede har fans, der bor ved Michael clifford... som er flere år ældre end mig... en 21 årig mand bor med en 16 årig pige. Nu kommer jeg kun til at være sammen med voksne.
Jeg stod med helt åben mund, jeg kunne ikke få et ord ud. Piger og drenge stod i kø. Jeg kunne mærke en lille hånd i min. Jeg vendte mig om og så en lille pige. "Hej. Og hvad hedder du så?" Spurgte jeg hende. "Christina..." sagde hun og så op på mig.
"Christina! Kom her hen! Undskyld... hun ville bare gerne møde dig. Os så gik hun fra mig..." sagde en kvinde. Kvinden var hendes mor.
"Oh nej det gør ikke noget. Hvor gammel er du Chris?" Hun tog sine hænder op og viste mig sin hånd. "5 år? Ved du hvad? Så syntes jeg du skal have... den her" jeg tog en lille kæde frem. Men en musiknode på.
"Jeg fik den her af min mor da jeg var 5 år. Værsgod den er din" sagde jeg og gav hende den på. Moren stod helt mundlam, det gjorde de andre fans også. Jeg gav nogle autografer og mig og Michael kørte hjem til hans hus som vi så nu begge skulle bo i.
(30 min senere)
Vi har kørt i en halv time nu. Bilen stopper. Og Michael åbner døren for mig.
"Velkommen til dit nye hjem." Jeg kigger op og ser et kæmpe hus. Jeg var mundlam. Michael hjælper mig med at komme op. Han viser mig rundt i huset og følger mig til mit værelse.
"Det her er dit værelse. Undskyld at der ikke er mange møbler. Vi skal købe dem imorgen. Men nu skal du pakke ud og så tager vi hen til de andre drenge." Sagde han og gik ud af døren. Jeg pakkede ud, skiftede tøj og gik ud til Michael.
"Jeg er klar...!" Jeg står i mit nye tøj. "Michael?... hvor er du?" Jeg gik rundt i huset. Ingen syn af Michael. Jeg gik ud på gangen. Og åbnede døren til badeværelset. Der!... der stod Michael og vaskede sig. Der var ikke noget forhæng ved badet.
"Anna...?" Sagde han og vendte sig om. "Er du blevet væk? Eller ville du bare se mig sådan her?" Sagde han, og tog et håndklæde rundt om sig.
"N. Nej! Jeg ledte efter dig... men ikke sådan her" han begynder at grine af min undskyldning.
"Jeg er klar om 2 minutter. Vent i stuen"
(10 min senere)
Vi er kommet til studiet. Vi gik ind til drengene. "Hey jeg er Luke, jeg er calum og jeg er Ashton!" Sagde de. Vi snakkede i et stykke tid da de kommer op med et forslag.
"Hey! Skal vi ikke fejre det og tage på diskoteket?" Sagde Luke. Ashton, Calum og Michael nikkede.
"Men jeg er kun 16. Jeg har ikke lov til at drikke." Sagde jeg og kiggede på Michael, der kiggede på Luke, der kiggede på Ashton, der kiggede på Calum, der kiggede på mig.
"Bare rolig. Vi skal nok passe på dig." Sagde Luke.
"O. Okay..." jeg var rimelig nervøs, jeg er normalt en god pige der ikke drikker, kun til fester. Men det er kun meget lidt, da jeg ikke er vild med alkohol.
(3 timer senere)
De shots røg ned, 1,2,3. Før vi vidste af det, var festen begyndt! Strippere, alkohol og masser af fed musik! Jeg drak og drak og drak.
(Næste morgen)
Jeg vågnede, med hovedpine. Så meget Hovedpine! og en arm rundt om mig...
VENT! En arm rundt om mig? Shit! Tænkte jeg. Jeg vendte mig om og så Michael. Han var vågen.
"Go'morgen Anna." Sagde han helt roligt. han har vist tømmermænd fra igår
"Vi gjorde ikke... vel?" Spørger jeg nervøst.
Han griner "haha nej, men ville det være så slemt?" Jeg bliver helt rød i hovedet "bare rolig haha, jeg joker!" Jeg opdager jeg ligger i hans t-shirt, den er stor og der står "Idiot" foran.
Jeg rejste mig op, og løb ud på gangen. Her er rodet. Jeg går ned i stuen og ser alt rodet. Tomme øl flasker, en Halvdrukket flaske Vodka, masser af shot glas og... MIN BH!
"Oh god!" Udbryder jeg og tager den til mig! "Hvad nu hvis jeg flashede igår! Vent nej! Så ville de sige noget!" Hvisker jeg.
"Anna?... er det her din?" Jeg vender mig om og ser Ashton stå med et par trusser i hånden.
Jeg tager den hurtigt til mig og bliver helt Rød i hovedet! Ik bare lidt! Men tomatrød!
"J..ja..." jeg skynder mig op på mit værelse og ser Luke ligge i min seng! This is Why i Dont get drunk!

A/N
Sry jeg ikke har været aktiv! (OVERHOVEDET!) jeg valgte at tage en pause da jeg har meget travlt i skolenN! Håber i forstår

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Mar 01, 2018 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Those starsWhere stories live. Discover now