Akavet?

57 5 0
                                    

(Dagen efter)
(Zoes synsvinkel)
Alarmen ringer. Jeg har allerede hørt den. Jeg ligger og stirrer op i loftet, jeg kunne ikke lade vær med at tænke på det der skete igår. Vi var så tæt på og alligevel langt fra hinanden. Jeg stod op, tog tøj på og lagde makeup på. Jeg skulle have musik i dag så jeg tog mine øreringe som var samme form som en node på. Jeg gik ned og spiste morgenmad. Jeg skatede hen til skolen. Inde i min klasse, snakkede alle så højt. Da jeg gik ind i klassen var der helt stille alle stirrede på mig. "Hey Zoe! Er det rigtigt?" Sagde lucy  "hvad?" Jeg så forbavset på hende. "Ja at du bor med M&M!" Hun så på mig med store øjne. "Ja hvorfor?" "Det er mega cool. Må vi møde ham? Og hans bror" jeg smiler skævt til hende og nikkede "øhm måske ved det ikke." Jeg var på vej ud da en pige spændte ben for mig.
(Tinus synsvinkel)
Jeg gik på gangene og kiggede rundt. Da jeg ser Zoe stå og snakke med nogle piger. Jeg var på vej der over for at sige Hej, da Zoe var ved at falde. Jeg løb så hurtigt jeg kunne og rakte mine arme ud mod hende. Hun faldt i mine arme. Hun var så let og så skrøbelig. "Er du okay?" Jeg smilte til hende. Hun så chokeret ud. "Ja det... det tror jeg..."
(Marys synsvinkel)
Marcus og jeg gik tur på skolen, vil holdte i hånd og flettede fingre.

"Mary?" Han lød nervøs "jeg tænkte på om

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

"Mary?" Han lød nervøs "jeg tænkte på om... du måske ville være min... kæreste?" Et lille lys tændte sig i mig. Ordet kæreste, det smukkeste ord jeg kender. "J...ja om jeg vil? Ja det vil jeg gerne!" Jeg kunne mærke mit ansigt blev helt varmt.
(Zoes synsvinkel)
(Om aftenen)
Jeg lå på mit værelse og skrev i min dagbog...

Those starsHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin