ΚΕΦΑΛΑΙΟ 48

1.9K 192 52
                                    

ΔΑΦΝΗ

"ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΤΡΕΛΑ"

Είναι περίπου ενά μίση μήνας τωρα που έχουμε επιστρέψει απο την κλινική,χρειάστηκε να μείνω παραπάνω μιας και η εγκυμοσύνη αυτή είχε παρουσιάσει κάποιες επιπλοκές και οι γιατροί έκριναν καλό εγω και το παιδί να μείνουμε λιγο παραπάνω για έλεγχο

Ουπς! Αυτή η εικόνα δεν ακολουθεί τους κανόνες περιεχομένου. Για να συνεχίσεις με την δημοσίευση, παρακαλώ αφαίρεσε την ή ανέβασε διαφορετική εικόνα.

Είναι περίπου ενά μίση μήνας τωρα που έχουμε επιστρέψει απο την κλινική,χρειάστηκε να μείνω παραπάνω μιας και η εγκυμοσύνη αυτή είχε παρουσιάσει κάποιες επιπλοκές και οι γιατροί έκριναν καλό εγω και το παιδί να μείνουμε λιγο παραπάνω για έλεγχο.

Δεν συζητώ τι έκανε ο Αλέξανδρος μόλις το έμαθε,άρχισε να φωνάζει στον γιατρό μεχρι που αναγκάστηκαν να τον βγάλουν έξω με την ασφάλεια. Ευτυχώς που τον ξέρουν και δεν κάλεσαν την αστυνομία για κανα αυτόφωρο αν και εδω που τα λέμε καλο θα του έκανε.

Ολα έχουν μπει και πάλι σε μια τάξη, οσο γίνεται δηλαδή γιατί με τον Αλέξανδρο και τις παράνοιες του ποτε δεν βγάζεις άκρη. Τώρα, ασχολείται με το παιδί και εμένα με έχει αφήσει στην άκρη οχι σαν την πρώτη φορά που κάθε τρεις και λίγο ή θα ρωτούσε εμένα ή θα έπαιρνε τον παιδίατρο να του ζητά συμβουλές εμενα για την ακρίβεια σπάνια με άκουγε αλλά δεν του χάλασα χατίρι.Ηταν ξετρελαμένος με τον μικρό, ήταν και η πρώτη του εμπειρία μιας και με την Μαρία δεν τα έζησε αυτά

Δεν περίμενα απο τον Αλέξανδρο να είναι τοσο υπερ προστατευτικός,
τρελαμένος με τα παιδιά και γενικά να είναι πάντα δίπλα μας. Σε καμία περίπτωση δεν αμφισβητώ την αγάπη του,το ξέρω πόσο αγαπάει εμένα και τα παιδιά.

Ειναι περίεργος,διαφορετικός θα έλεγα απο τον Αλέξανδρο που είχα γνωρίσει στην αρχή. Βέβαια απο τότε έδειξε οτι μπορεί να νοιαστεί για τον άλλον,δεν μπορώ να ξεχάσω ποσο με πρόσεξε και με έκανε να νιώσω άνετα μαζί του.Εχει ενα χάρισμα, ξερει ποτε πρέπει να φερθεί σωστά και ποτε ο αλλος δεν αξίζει ουτε το βλέμμα του

Μου έχει μιλήσει για τις κατακτήσεις που είχε πριν με γνωρίσει αλλά και μετά την εξαφάνισή μου.Δεν μπορώ να πω οτι ζήλεψα γιατί απο τα λεγόμενα του λίγες εως και καμία άξιζε πραγματικά την προσοχή του. Τελευταία πιστεύω τα κορίτσια και γενικά οι γυναίκες έχουν αλλάξει, φυσικά και οι άντρες.

 ΈΠΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΝΆΓΚΗ ΣΟΥ Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα