162

792 67 30
                                    

pp Nouhaila

ik liep alleen door het park ik had even nergens zin in. Ramzi doet de laatste tijd zo raar ik snap zijn probleem niet. ik ging zitten tegen over een meer in de verte zag ik iemand zitten. het was Anouar ik twijfelde of ik naar hem toe moest ik ging toch. ik liep op hem af en ging naast hem zitten hij keek me aan met een gebroken lach en staarde weer voor zich uit. het bleef stil niemand zei wat ik keek Anouar aan ik zag dat er wat aan de hand was. ik keerde z'n gezicht naar me toe zijn ogen waren knal rood volgens mij heeft hij gehuild. Ik zag dat hij z'n tranen in bedwang hield. Ik kon er echt niet tegen om hem zo te zien wat zal er zijn gebeurt? dat is het enige wat ik me af vroeg.
we zaten daar zo'n 10 minuten en nog steeds zei niemand wat.
mijn telefoon ging af ik Ramzi.... ik drukte snel weg. ik bel later wel terug.
Anouar keek me niet meer aan hij keek recht voor zich en bleef zo kijken. ik zag dat er iets is wat hem zo erg dwars zit dat hij er niet eens over kan praten. ik trok het niet meer ik moet weten wat er is. ik keerde zijn gezicht weer mijn kant en pakte zijn hand vast.

N: Anouar....
A:.....
N: ik ben er voor je dat weetje toch?
A:.....
N: Praat tegen mij vertel me wat er is misschien kan ik je helpen.
A: ik... ik weet niet hoe ik dit moet vertellen....
N: zeg het maar gewoon dat is denk ik het beste.
A: ik... pfff
N: rustig aan neem diep adem.
A: weetje nog toen ik zei dat ik beter was
N: euh ja?
A: ik had gister controle
N: ja..
A: het is weer terug...
N: wacht wat?! je was toch beter??
A: Ja Nouhaila ik WAS beter.

ik was in shok ik wist niet wat ik moest zeggen mijn hart brak.
ik omhelsde Anouar stevig we barste allebij in tranen. Hij wilde opstaan en weg lopen maar ik trok hem naar me toe. we keken elkaar aan meer was niet nodig we hadden geen woorden nodig om te vertellen hoe we ons voelde.

N: Anouar ik..
A: je hoeft niks te zeggen
N: jawel ! we gaan dit samen doen jij en ik we worden samen weer beter. Ik ben er voor altijd al geweest.... ik heb nog nooit zo veel van iemand gehouden..
A: Nouhaila hoe kan je dit nog zeggen?
N: wat bedoel je?
A: Na alles wat ik je heb aangedaan wil je me nogsteeds helpen... ik heb zo veel gedaan wat je allemaal niet verdient en tot de dag van vandaag wil je me nog steeds helpen.
N: ik heb geleerd dat je niet alleen naar de negatieve maar vooral naar de positieve dingen in een persoon moet zien. Jij hebt me zoveel geholpen in de tijd dat er niemand voor me was. jij bent de reden dat ik er nog ben ik weet niet hoe het anders had kunnen lopen. jij bent er in de periode geweest dat ik niemand had. Jij was me vader, moeder en me beste vriend in een. Misschien heb ik het niet altijd laten merken vooral de laatste tijd ging het tussen ons wat minder. Toch ben en blijf ik je altijd dankbaar voor alles wat je me ooit hebt gedaan. Ik hoop gewoon dat alles wordt zoals vroeger.... ik mis je.

Ramzi of Anouar??

LIKEEE & commentt voor nog een deel❤️

Het komt nooit meer goed..Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu