Deel 104❤️

1.2K 80 14
                                    

Perspectief Nouhaila

ANOUAAAAR' schreeuw ik me longen uit en doe me handen voor m'n gezicht. IK stond meer dan een uur op de gang te wachten. Ondertussen hebben Souhaila en ik geen woord gewisseld. Wat kom je doen zeg ik zacht. I..k ik kwam je op zoeken.. oh antwoordde ik droog ik heb nu geen zin in ruzie. De dokter kwam naar buiten ik stond snel op en rende naar de dokter toe. Hoe is het met hem? Ik kan niet zeggen dat het goed gaat maar wel beter dan eerst. Elhamdoulilah mag ik naar binnen? vraag ik zacht. Ja maar niet te lang ik doe zachtjes de deur open en kijk naar Anouar die daar op bed ligt. Hij ziet er zo slecht uit allemaal bedrading en shit. Ik pak een stoel en ga naast hem zitten mijn ogen vullen zich met tranen. Anouar... het spijt me zo ik had je moeten beschermen het is allemaal mijn fout. Vergeef het me wordt snel beter ik kan het niet zonder jou. Jij bent mijn alles jij bent de enige die ik heb Anouar. Mama en papa zijn dood Nouhaila laat mij stikken mijn familie heb ik geen contact mee broertjes zusjes heb ik niet.... ik heb alleen jou
Ik hou van je als ik in jou plaats kon liggen dan had ik dat zeker gedaan. Ik weet niet of je nog met me wilt praten of dat je me nog wilt zien. Maar weet dat ik echt van je hou en dat altijd zal blijven doen ookal laat ik dat niet altijd merken. Ik wou opstaan maar voelde een hand die mij tegen hield. Nouhaila niet weg gaan blijf bij me. Mijn tranen volgde een weg naar de grond. Ik omhelsde hem stevig en bleef even zo liggen. Nouhaila geef je zelf hier niet de schuld van dit is ons mektab. Ik hou ziels veel je en dat moet je weten. Ik zal je ook never alleen laten want wij horen bij elkaar.
WIJ ZIJN ECHT GOALSS SAMEN!!! Hahah jij he Anouar jij bent echt een sukkel. Ik lijk op jou weetje toch jaah daarom ben je ook zo mooi. Ik heb dit gemist man gewoon wij twee jij die me belach- voor dat ik mijn zin af kon maken hoorde ik geklop op de deur. Souhaila kan ik je ergens mee helpen? Kunnen we aub praten zei ze huilend. Als Anouar het niet zei dan had ik haar afgewezen maar HOKEEEJJJ.

Wat is er wat kom je hier doen eerst verdwijn je terwijl ik je hard nodig had en nu duik je opeen weer op. Ze keek me huilend aan vroeger zou ik haar hebben getroost en zeggen dat het goed komt. Maar nu is mijn gevoel uitgeschakelt en weet ik dat die worden toch niks betekenen. Je.. je moet me helpen Nouhaila alsjeblief je bent mijn enige hoop. Ohh nu moet ik je opeen komen helpen waar was jij al die tijd toen ik je hulp nodig had?! Nouhaila je snapt het ik...i....ik ben zwanger..

----------------------------------------------

Stem&like voor nog een deel!

Laten we met z'n allee ff socialiseren dus drop ff je insta en follow elkaar 😝✌️️💋

Mijn insta: jaatoch_xx

Het komt nooit meer goed..Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu