∞∞ DUYURU ∞∞

14.4K 861 78
                                    

Selamlar...

Kitapla ilgili bir kaç şey söylemek istiyorum. 

Kitabımı Wattpad uygulamasına üye olduğumda yazmaya başlamıştım. Sanırım beş aylık süreçte tamamladım. Bitmiş bir kitaptır, tüm bölümleri hazır durumda sadece eklemeler ve düzenlemeler yaptığım için belli sürelerde yükleme yapıyorum. 

Üstünde eklemeler yapmamış hali 133,000 kelime ve roman sayfası olarak 390 sayfadır. (Eklemelerle bu sayı artmış olabilir. Tamamlandıktan sonra güncelleme yapacağım)

Okuyan tüm arkadaşlarıma çok teşekkür ederim. İlk ciddi bir şeyler yazma girişimim. Yazmayı, okumayı çok severim. Çocukluğumdan beri yazı yazmayı, ders çalışmayı çok sevmişimdir.

Okuyan arkadaşlar eleştirmek isterlerse çekinmesinler. Özelden de yazabilirler. Imla hatalarına dikkat etmeye çalıştım ancak uzun olduğu için ve çalıştığım için zorlandım.

Bazı bölümleri ikiye ayırmamin sebebini de açıklayayım. Ben yazmaya başladığımda başlangıç ve bitiş yerlerinin uyumuna dikkat ederek yazdım. Kelime sayısına dikkat etmemişim. O yüzden de bazı bölümler aşırı uzun olmuş mecbur ikiye böldüm. Bir bölüm en fazla 2000 kelime olmalıymış  (Internette oyle okudum açıkçası) Uzun yazıp kimseyi sıkmakta istemedim.

Bunlara ek olarak eğer bu kitabım gerçekten ilgi görürse Büyülü Dünya 2 olarak bir kitap fikrim daha var.

Azıcık kendimden bahsedersem 😊
26 yaşındayım. Lisans mezunuyum.
Özel  bir şirkette muhasebeci olarak çalışıyorum. Film izlemeyi çok severim. Tercihim yabancı yapımlardan yana. Pek fazla Türk yapımı dizi izlemiyorum. Yabancı dizi tutkunuyum. Fantastik,bilim kurgu olan herşeyi severim.

Anlatacak başka birşey  bulamadım. 😂😂😂Okuyanlar arkadaşlarına da tavsiye ederse çok  mutlu olurum. Düzenlemesiyle neredeye yarım yıllık emeğim var. Birbirinize tavsiye ederseniz çok sevinirim. Hepinize teşekkürler...

BÜYÜLÜ DÜNYA (1. Kitap) (TAMAMLANDI)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin