Řasy jako panenka

1K 139 3
                                    

,,Ještě jednou strašně moc děkuji." Vrhla jsem se mu okolo krku, a poté se podívala okolo sebe na dotyčný byt, v kterém teď většinu mého času strávím a to s Enzem.

,,Ještě jednou a doufám naposledy říkám, že vůbec nemáš zač." Zasmál se a já se odtáhla a zrychleně zamrkala.

,,Víš, že máš řasy jako panenka?" Podiveně vyřkl a obě jeho dlaně mi dal na tváře. Chvíli pozoroval mé řasy a poté svůj zrak přemístil na mé rty. Udělej to! Ozval se mi tichý hlas v hlavě. Chtěla jsem ho políbit a myslím, že i on chtěl políbit mě, i když jsme si oba dva uvědomovali, že jsme jenom nejlepší kamarádi.

Vyrušilo nás ale zvonění mého mobilního telefonu, takže jsem se nakonec zmateně odtáhla a zvedla mobil.

,,Prosím tě, Holly! Ještě jsi tu nechala pár věcí a jestli nechceš, aby jsme je vyhodili, tak si pro ně dojeď, budeme z tvého pokoje dělat posilovnu." Oznámila mi a já se už jen zmohla na protočení očima.

,,Ty jsi matka za všechny prachy, doufám, že zhyneš v pekle." Zavrčela jsem a oblékla si koženou bundu.

,,Ještě si musím dojet pro pár věcí... Matka z mého pokoje jde dělat posilovnu. Teda spíš myslím, že to dělá pro toho idiota, ale to je jedno." Povzdechla jsem si.


Minule mi slečna psala, že by chtěla vědět jak Enzo vypadá, ale jelikož vím, že někteří si to chtějí představit podle sebe, tak ti kdo chtějí, tak v komentářích je odkaz. <3

ShapesDonde viven las historias. Descúbrelo ahora