♥CHAPTER23♥

848 83 6
                                    

: Εσυ τι λες? Την ρωταω φανερα τσατισμενη, αφου εχω βρει τις ανασες μου..

Ε: Σορυυυυ.. Μου λεει και σπαει την αγκαλια μας.

Ε: Λοιπον ετοιμαστειτε και ελατε στην καφετερεια! Λεει και φευγει.

Ευχαριστω Ελενη! Πφφφ παει τωρα το μουντ!(😅😂)Απαπαπα!(😂😂😂)

Τοτε ο Αλεξ με πλησιαζει με ενα πονηρο χαμογελο στα χειλη του.

Α: Που ειχαμε μεινει? Με ρωταει πονηρα.

: Βρε Αλεξ... Πρεπει να ετοιμαστουμε για την θαλασσα και να παμε κα-.. Παω να του πω ομως με διακοπτει ενωνοντας τα χειλη μας..

Α: Σου εχω πει πως μιλας πολυ? Μου λεει και με ξαναφιλαει.. Αυτη τη φορα εγω διακοπτω..

: Πολλες φορες.. Του λεω και αυτη τη φορα εγω ενωνω τα χειλη μας..

Εκεινος τοποθετει το ενα του χερι στη μεση και το αλλο στο σβερκο μου για καλυτερο ελεγχο... Εγω βαζω τα χερια μου γυρω απο τον λαιμο του..
Καθως με φιλαει καποια στιγμη με δαγκωνει στα χειλη.. Αουτς! Τοτε, πανω στον μορφασμο πονου που εκανα βρισκει την ευκαιρια να εισχωρησει την γλωσσα του στο φιλι μας.. Εγω εχω μεινει.. Ειναι καλος! ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ! Οταν παιρνω κι εγω θαρρος, με τη βοηθεια του, συμμετεχω κι εγω στο φιλι. Οι γλωσσες μαζι παιζουν το δικο τους παιχνιδι...

Α: Πηδα! Μου λεει αναμεσα στο φιλι μας και εγω αμεσως εκτελω τη "διαταγη" του. Εκεινος με πιανει και βαζει τα χερια του στα οπισθια μου (ΤΟ ΕΙΠΑ ΚΟΣΜΙΑ ΕΝΤΑΞΕΙ?😂) Εκεινος προχωραει και με κολαει στην ντουλαπα χωρις να διακοψει το φιλι μας.. Με αφηνει κατω αρχιζει να με φιλαει αγρια κατα μηκος του λαιμου μου.. Αυτα σιγουρα θα αφησουν σημαδια! Μου ξεφευγουν δυο-τρεις αναστεναγμοι, και τον νιωθω να χαμογελαει.. Εκεινος με κοιταζει και μου αφηνει ενα απαλο, γλυκο φιλι στα χειλη...

Α: Πηγαινε ντυσου! Μου λεει και με φιλαει στη μυτη. Εγω του χαμογελαω..

Κατσε.. Γιατι σταματησε εκει? Μα γιατι δεν το προχωρησε? Το ξερω πως ειναι νωρις αλλα στην ηλικια του δεν θα 'θελε να το παμε πιο γρηγορα.. Περιεργα πραγματα..
Τελος παντων εγω φοραω το μαυρο απλο μαγιο μου και απο πανω ενα ημιδιαφανες φλοραλ φουστανι παιρνω και τις σαγιοναρες.. Παιρνω την τσαντα θαλασσης βαζω μεσα τρεις πετσετες και το αντηλιακο.

: Ετοιμηηη! Φωναζω στον Αλεξ ,εκεινος γυρναει και με κοιταζει περιεργα, χαμογελωντας

: Γιατι με κοιτας ετσι? Εχω κατι? Τον ρωταω ανησυχα..

Α: Οχι μωρο μου, αντιθετως! Παμε να δεις πως εισαι στιν καθρεφτη..

You And I...Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα