♥CHAPTER17♥

884 91 14
                                    

Ουιιιι θα παω για καφε με τον Αλεξ!!!! ΥΑΥΥΥ Τι να βαλωωω εχω μιαμιση ωρα μονο. Παω να κανω μασκα για το προσωπο, να φτιαξω νυχια, να βρω τι να βαλω αχχχ δεν θα προλαβωωω. Βαζω τη μασκα και ταυτοχρονως φτιαχνω τα νυχια μου. Τα περναω με ενα μπεζ βερνικι. Οταν ειναι επιτελους στεγνα βγαζω τη μασκα και κανω ενα μπανιο. Ανοιγω τη ντουλαπα μου και αναρωτιεμαι τι μπορω να βαλω. Καταληγω σε μια λευκη μπλουζα με V και εχει ενα περιεργο υφασμα που εχει απο πανω δαντελα με ενα ψηλομεσο σχετικα φαρδυ σορτσακι και μια μακρια μαυρη ζακετα. Απο κατω μαυρα πεδιλα με κορδελες και ψηλη σολα.
Κανω τα μαλλια ενα messy bun βαφομαι ελαχιστα βαζωντας λιγη μασκαρα και ενα κραγιον σε γιηνη αποχρωση. Παιρνω ενα λευκο backpack βαζω μεσα πορτοφολι κινητο κλειδια και ειμαι ετοιμη. Τοτε χτυπαει το κουδουνι.

Ανοιγω και βλεπω τον Αλεξ. Φοραει μια μαυρη κοντομανικη μπλουζα και ενα μπλε τζιν. Ομολογω πως ειναι πανιψηλος! Πρεπει να ειναι τουλαχιστον 2μετρος.

Α: Το βρηκα το σπιτι! Μου λεει χαρωπα.

Β: Το βλεπω! Του λεω με εναν χαζοχαρουμενο τονο. Τοτε παρατηρω πως με κοιταζει απο πανω μεχρι κατω. Νιωθω σαν να περναω απο ακτινες Χ... (γνωστο συναισθημα😂) .

Α: Τελικα εισαι πιο κοντη απο οτι φαινοσουν! Ξεφωνιζει.. Και ω θεε μου αυτο με πειραξε... Οκευ ειμαι 1,57 αλλα ας μην το κανουμε θεμα.

Β: ΤΑ ΑΚΡΙΒΑ ΑΡΩΜΑΤΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΕ ΜΙΚΡΑ ΜΠΟΥΚΑΛΑΚΙΑ! Του φωναζω..

Α: Το οτι εισαι κοντη δεν σημαινει πως δεν εισαι ωραια! Εισαι πολυ χαριτωμενηηηη. Μου λεει και μου ζουλαει τα μαγουλα..

Β: Πφφφ.. Λεω και σιγα σιγα χαμογελαω.. Παμε? Τον ρωταω

Α: Παμεεε.. Μ λεει και βγαινουμε εξω. Τοτε βλεπω μια μηχανη τεραστιων διαστασεων θα μπορουσα ανετα να την παρομοιασω με θυριο...

Β: Εγω εδω δεν ανεβαινωωω.. Του γκρινιαζω...

Α: Καλα! Εγω θα σε περιμενω στα starbucks! Μου λεει και  βαζει μπρος τη μηχανη.

Β: Οχιιι μη φυγειςς.. Καλα θα ανεβω.. Του λεω και κανω μια προσπαθεια να ανεβω στο θηριο.. Αλλα ματαια, ειμαι πολυ μικρη για αυτο.

Α: Χαχαχαχαχα, ελα εδω. Μου λεει, του δινω το χερι μου, με τραβαει με σηκωνει απαλα απο τη μεση και με βαζει να κατσω στη μηχανη.

Β: Μην τρεχεις, φοβαμαι.. Του λεω ειλικρινα καθως τοποθετω τα χερια μου στη μεση του.

Α: Ενταξει... Μου λεει και ξεκιναει.

Μετα απο 5 λεπτα περιπου φτασαμε στην καφετερεια. Ο Αλεξ παιρνει καφε και εγω ενα milk shake. Καθομαστε στο γωνιακο τραπεζι και μιλαμε..

You And I...Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα