Κεφάλαιο 29ο:[Οι Τρεις Μας]

4.6K 643 212
                                    


Stormy

7 Μ Η Ν Ε Σ Μ Ε Τ Α . . .

"Είσαι σίγουρη πως θες να πάμε στους γονείς σου;Εννοώ δεν θες κάτι πιο ήσυχο;",με ρώτησε ο Grayson,καθώς έστρωνε το κρεβάτι μας.

"Ναι εξάλλου η μαμά μου έχει φτιάξει φαΐ και για τους δικούς σου.Θα έρθει η Annie και η Emma σωστά;",τον ρώτησα και έκατσα σε μια καρέκλα.

"Γίνεται να λείψει η Emma κάπου που θα είναι και ο Aaron;",με ρώτησε ρητορικά και πέταξε τα μαξιλάρια πάνω στο κρεβάτι.

"Σωστό και αυτό.",απάντησα και γέλασα.

Κοίταξα τον εαυτό μου στον καθρέφτη και ακούμπησα την τεράστια πλέον κοιλιά μου.Ειχα μόλις μπει στον ένατο μήνα και περιμενα να γεννήσω περίπου σε μια βδομάδα.Σήμερα ήταν η μέρα των Χριστουγέννων και αποφασίσαμε να την περάσουμε στο σπίτι των γονιών μου.

"Είσαι έτοιμη;",με ρώτησε μόλις μπήκε στο δωμάτιο φορώντας ένα μαύρο πουλόβερ και ένα μαύρο παντελόνι.

Έγνεψα καταφατικά και σηκώθηκα από την καρέκλα μου ακολουθώντας τον.Τους τελευταίους μήνες είχαμε βρεθεί σε μια κατάσταση τρεξίματος.Απο τότε που τελείωσε το ταξίδι μας στην Ιταλία,την Ελλάδα και στην συνέχεια την Γαλλία μόλις γυρίσαμε πίσω στο Λονδίνο ξεκινήσαμε να ψάχνουμε ένα μεγάλο σπίτι για να χωράμε και οι τρεις μας.Για καλή μας τύχη βρήκαμε ένα αρκετά ευρύχωρο διαμέρισμα στο Ανατολικό Λονδίνο που θα αποτελούσε το τέλειο οικογενειακό σπίτι.

"Βάλε μπουφάν δεν θέλω να κρυώσει ο γιος μου.",είπε ο Grayson και με βοήθησε να βάλω το παλτό μου.

Πριν 2 μήνες μάθαμε και το φύλο του μωρού.Απο τότε ο Grayson δεν έχει σταματήσει να με πρήζει να προσέχω τον γιο του.Δεν είχαμε σκεφτεί βέβαια ακόμη το όνομα που θα το δίναμε αλλά είχα κάποιες ιδέες στο μυαλό μου.

Από την άλλη σκέφτομουν πως θα ήταν η ζωή μου με δυο Grayson μέσα σε αυτήν.Πιστευα πως μόνο ο ένας ήταν αρκετός.Αλλα τελικά ο δεύτερος βρισκόταν ήδη στον δρόμο και από τις κλωτσιές που μου έριχνε κάθε μέρα καταλάβαινα ποσό θα έμοιαζε στον μπαμπά του.

Μπήκαμε στο αυτοκίνητο του Grayson και εκείνος ξεκίνησε να οδηγάει.

"Κρυώνεις;Θες να ανάψω κλιματισμό;",με ρώτησε ανήσυχα.

"Gray είμαι μια χαρά αλήθεια αν χρειαστώ κάτι θα σου το πω.",απάντησα και του χαμογέλασα.

Faded [Book II] Sequel to Colours Where stories live. Discover now