Κεφάλαιο 16ο:[Δεύτερη Ευκαιρία]

4.4K 604 217
                                    

Stormy

"Πέρασε μέσα μην στέκεσαι.",είπε και άνοιξε λίγο περισσότερο την πόρτα.
"Βλέπω έχεις πάρει και πράγματα μαζί σου."

"Δεν θέλω να μείνω άλλο στο σπίτι μου.",είπα και σήκωσε το ένα του φρύδι.

"Γιατί έτσι;",με ρώτησε και σταύρωσε τα χέρια στο στήθος του.

"Γιατί με βρήκε ο Grayson.Του είπα πως δεν θέλω να τον ξαναδώ μπροστά μου,καθώς τον έπιασα να κάνει χρήση κοκαΐνης.",είπα και ένα μισό χαμόγελο απλώθηκε στο πρόσωπο του.

Ευχαριστιόταν με την υποτιθέμενη καταστροφή του Grayson;

"Νόμιζα πως είχαν πει στον Grayson να μην σε πλησιάσει.",ξεκίνησε να λέει.

"Και δεν το έκανε.Μεχρι που τον είδα τυχαία μια μέρα να κάνει χρήση και μετά προσπάθησε να απολογηθεί με κάθε τρόπο.Με ακολουθούσε παντού.Και ένα βράδυ μπήκε μέσα στο σπίτι μου μεθυσμενος και μου έσπασε τα πάντα.Δεν ήθελα να έχω σχέσεις μαζί του.",είπα και έγνεψε καταφατικά.

"Και ήρθες σε εμένα επειδή;",ρώτησε και περίμενε την απάντηση μου.

"Επειδή ξέρω ότι εδώ δεν θα με βρει.Ειχαμε καλές στιγμές Liam.Μπορει να έγινε ότι έγινε τότε..αλλά νομίζω μπορώ να σου δώσω μια δεύτερη ευκαιρία.",είπα και τα μάτια του έλαμψαν αμέσως.

"Συγγνώμη για τις φωτογραφίες.Δεν ήταν δίκη μου επιλογή.Ο πατέρας μου με έβαλε..",είπε.

Δεν σε συγχωρώ.Σε σιχαίνομαι βασικά.

"Καταλαβαίνω.Μπορουμε να τα αφήσουμε αυτά στην άκρη.Και να κάνουμε μια καινούργια αρχή.Μακρια από τον Grayson.Μακρια από όλους.",είπα όσο πιο πειστικά μπορούσα.
Και έμοιασε να πείθεται.

"Απόδειξε το μου.Οτι με θες όσο λες.",είπε πλησιαζοντας με και εκείνη την στιγμή απλά ήθελα να βάλω τα κλάματα και να γυρίσω πίσω.

"Δώσε μου λίγο χρόνο.Δεν πρέπει να στο απόδειξω μόνο εγώ αλλά και εσυ.",είπα ενώ απομακρύνθηκα από κοντά του και έγνεψε καταφατικά.

"Τι θες να κάνω εγώ;",με ρώτησε πονηρά.

Το στομάχι μου ανακατευόταν.Η ιδέα του Chase ήταν απαίσια πραγματικά.Δεν είχα ιδέα πως θα με έκανε τόσο συναισθηματικά ευαίσθητη η κάθε του λέξη.

"Απόδειξε μου πως μπορώ να σε εμπιστευτώ.",είπα και η φωνή μου έτρεμε.

"Μωρό μου ήρθες πίσω σε εμένα.Ειναι εμφανές πως με εμπιστεύεσαι περισσότερο από ότι τον κοκακια φίλο σου.",είπε και πραγματικά ήθελα να τον βάλω κάτω και να τον χτυπάω μέχρι να πεθάνει.

Faded [Book II] Sequel to Colours Where stories live. Discover now