hoofdstuk 1😍❤

78 6 2
                                    

{Bonnie}

TRINGGGG!!! Pfff eindelijk we zijn uit. Ik pak gauw me wiskunde boek en loop naar me fiets "kijk eens wie we daar hebben"hoor ik romy gemeen zeggen. Ik zucht en wil weglopen "waar ga je heen " zegt ze bitchie." Weg van jouw bitch" gil ik. Net als ik weg wil fietsen sleurt ze me van me fiets. "AUWWW bitch" gil ik. Ze grijnst en trap me keihard in me buik. Een steek gaat Door me lichaam ik kreun en begin te gillen. " kut er komt iemand kom dames " zeg romy en ze rennen weg. Kut dat heb ik weer gelukkig werk me moeder tot 7 uur. Ik pak me fiets en fiets met koppijn weg. Hoezo moet ze mij weer hebben. Als ik thuis kom gooi ik me tas op de grond en pak wat chips en cola. Ik loop naar boven en pak me telefoon. OMG joey is live ik druk erop en zie joey en Charles ik vergeet me pijn en pak me chips en eet het op.

TING DONG. Oow daar is de pizza al
Ik pak wat geld en loop naar de deur. Een knappe jongen van ongeveer 17 jaar denk ik kijk me grijnzend aan. "Dat is dan 8,67 graag" zegt hij glimlachend. Ik geef het geld en gooi de deur dicht lekker pizza.

Als ik het op heb word ik gebeld Door me moeder.

M=moeder
B=bonnie

M:heei schat !
B: haii wat is er?
M: nouw je bent toch morgen jarig
B: ja heb er echt geen zin!
M: nouw als je dit hoort wel!!
B: kom maar op
M: nou k moet naar spanje voor 2 weken voor me werk en dan kan ik morgen niet op je verjaardag zijn
B: wat??! Maar...Maar
M: maar.. Je krijgt je kadoo al het ligt in de kast in een envelop ja schat?
B: het zal wel doeii!!
M: oke Doei schat!

Ik hang op en zucht hoezo kan ze er weer niet zijn vorig jaar ook en toen kreeg ik een Nike pak. Pfff ik loop naar de kast maar net als ik ga krijg ik een bericht. OMG choey gaat op tour ik begin te gillen en rond te rennen OMG als ik geld heb ga ik daar echhttttt heen !!!! Ow jah me kadoo wat krijg ik nu weer. Ik pak het envelop en maak het open ......
OMFG AAAAHHHHHH gil ik keihard.
IK HEB GWN KAARTEN VOOR JOEY EN CHARLES HUN TOUR OMG. Ik begin als een spastische waus rond te rennen en gil here i Come choey. Ik plaats een foto op insta. OMG ik ga gwn naar choey later in de avond kleed ik me om en ga slapen. Ik kijk nog ff snel op insta en val in slaap.

Eerste hoofdstuk ❤ yeeyy hoop echt dat jullie het leuk vinden x het boek wordt beter hoor als je denkt wat een flut boek lees dan asjeblieft veder want jah choey is gwn bæ duss jaahh lees maar gauw veder Veel kusjes xjegurllbirlem 😅😅❤❤❤😙

fight for JoeyBirlem And CharlesGitnickOn viuen les histories. Descobreix ara