hoofdstuk 2❤😍

71 5 1
                                    

{Bonnie}
Ik pak gauw me fiets want ik heb me weer verslapen snel fiets ik naar school. Als ik aan kom ben ik zelfs nog te vroeg een paar meiden komen naar me toe en begonnen over choey te praten en over de kaartjes. Opeens word ik aan me jas getrokken. "Wtf.." gil ik. Ineens word ik op de grond gegooid ik probeer op te staan. Maar het lukt niet als ik net goed kijk zie ik dat het romy is. Ik zucht "dus jij heb kaartjes voor choey" vraagt ze arrogant. "Inderdaad" glimlach ik. Ze kijkt me boos aan en pak een mes en houd die bij me kill de tranen prikken achter me ogen. Niet huilen laat niet zien dat je zwak ben denk ik in me zelf.

Ze grijnst en zeg " geef die kaartjes morgen anders ga je eraan" ik knik. Ze kijk boos en maak een snee in me arm. Ik probeer niet te gillen maar helaas ze kijk me grijnzend aan en ren weg. Ik pak een zak doek en druk het op me snee ik loop gauw naar me les.
TRINGGGG• te laat ook dat nog.

Als ik aan kom word ik duizelig ik probeer de deur open te doen. Opeens zak ik Door me benen alles word zwart.

Opeens word ik wakker ik kijk om me heen. Oow ik lig in me eigen bed. Me moeder zit naast me "lieverd je ben wakker" zegt ze. Ik knik. "Ik moet je wat vertellen. " ik ga weg voor 1 maand naar Amerika " zegt ze. Ik kijk haar met grote ogen aan. Ik wil haar uitschelden maar het lukt niet ik ben veel te moe. "Nauw dan Doei schat ik zie je over 1 maand gedraag je he ik Doei ik hou van je" zeg ze en ze loop weg.

Wtf was dit ze loop gewoon weg zonder mij. Laat maar ze mag me toch niet. Ik sta op en het lukt. Ik loop langzaam naar me kast en pak een lange trui en een jogging broek. Ik maak een knotje in me haar en pak me telefoon en loop naar beneden. Ik kijk in de koelkast en pak wat restjes van de pizza.

Ik plof op de bank neer en start Netflix. Chasing Cameron kijk ik nu al voor de 12de keer.  Ik kijk op me telefoon het is nu al 1 uur. Ik loop moeizaam naar boven. Ik kleed me uit en laat me op me bed vallen na een paar minuten val ik in slaap.

Srry voor dit kleine saaie hoofdstuk k maak het nog wel goed met een andere hoofdstuk😙 maar lees aub veder want het wordt echt  beter Veel leesplezier veder xjegurllbirlem 😍❤

fight for JoeyBirlem And CharlesGitnickWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu