Mimo příběh: **You're gonna kill me i know**

36 1 1
                                    

Zdravím všechny, kteří si tento příběh četli, hlasovali pro něj, komentovali a nevím co všechno.♥

Upřímně jsem si nemyslela, že bude mít až takový ohlas a neumíte si představit, jak si toho vážím a jak moc mě to těší. Dlouho... jo fakt DLOUHO jsem nedopsala poslední kapitolu (nebo možná dvě, nevím jak se to vejde xD) a pokaždý, co jsem si říkala, že už to fakt dopíšu to nějak nevyšlo, nebo mi do toho něco vlezlo a nakonec to samozřejmě (zase) dopadlo tak, že čekáte xxxx měsíců na závěr. 

Fakt se omlouvám za to, že nejsem schopna ani po tak dlouhý době dopsat poslední blbou kapitolu, ale přísahám, že v nejbližších dnech (když už jsou ty prázdniny) se budu snažit (tentokrát vážně) dopsat konec, na který dost z vás čeká. 

Musím se přiznat, že mi trochu vypadl závěr (pokud jsem ho vůbec měla vymyšlený, ok...) takže se pokusím to sešrotit nějak podobně, jak si to představuji, ale vážně nevím, jak to nakonec dopadne. 
Yo guys, bude to ještě hodně vtipný, ale snad se to zvládne. 

Vy všichni, co čekáte na závěr prosím čekejte dál, jednou (snad fakt hodně brzo) se konečně dočkáte. xD 

Než vyjde poslední část příběhu Chata smrti, můžete se podívat na novější příběh The Fateful school trip, který je v momentální chvíli taky pozastaven, zejména proto, že opravdu chci dopsat tohle a taky proto, že jsem ztratila tak trochu veškerou inspiraci. (ale nebojte, dopíšu vše!xD) 

Ještě jednou moc děkuji za všechny vaše ohlasy, komentáře, přečtení a názory. Mám vás moc ráda a věřím, že brzy dostanete kapitolu, na kterou čekáte tak dlouho.^^♥

Chata smrtiKde žijí příběhy. Začni objevovat