De eerste school dag

14 3 0
                                    


Pov isa
Vandaag moet ik weer naar school de vakantie is afgelopen. En ik pak mijn tas in. Ik pak een broodje ren langs mijn moeder en geef haar snel een kus. Doei schat riep ze, veel plezier op school.
Ik spring op mijn fiets en race er van door. Op school aangekomen zie ik merel en kas al staan, hoi schreeuw ik. Hoi roepen ze terug.
Ik zet mijn fiets weg en al kletsend loop ik met merel en kas naar mijn kluisje. We hebben eerst Nederlands en wiskunde he? Ja, ik ben wel erg trots op je Zegt merel. Hoezo? Nou gewoon dat je het hebt gehaald, wat  O de voice. Ja dat ging wel goed ik ben blij dat ik door ben.
De bel gaat, we gaan naar wiskunde als we voor het lokaal staan zien we Amira en haar groepje aankomen. Ze zijn de bitches van de school zeg maar omdat haar vader burgemeester is denk ze dag ze alles is. Ze komen voor ons staan. Zo, isa mijn naam spreek ze met heel veel walging uit. En bedankt denk ik. Ik heb gehoord dat je mee deed aan de voice. Ja ik doe mee zij ik. Oke en denk je serieus dat je met jou looks gaat winnen. Amira het gaat niet om looks zeg ik. Nou maar jij hebt die wel nodig zegt ze en ze steek haar neus in de lucht. Trek je er maar niets van aan je was heel goed ze is gewoon jaloers zegt merel. Dankje merel zeg ik en we lopen samen het lokaal in en gaan naast elkaar zitten.

Sorry dat het zo lang duurde er speelt nog al wat in mijn familie en daardoor was ik een lange tijd niet in de stemming voor een hoofdstuk maar hier is er weer eentje ik hoop dat Julie hem leuk vinden
Een stem zou lief zijn xx meike🌈💎

On tourWhere stories live. Discover now