De auditie

29 4 0
                                    




Pov isa
Hoi ik ben Isa ik ben 14 jaar. Vandaag is de dag dat ik auditie doe voor de voice.
Ik heb me zelf niet op gegeven. Ik heb eigenlijk geen idee wie me heeft opgegeven. Ik kreeg een brief daarin stond dat hij\zij me goed vond zingen. En me toen op heeft gegeven voor de voice. Ik vind helemaal niet dat ik goed kan zingen. Maar ja ik doe nu toch al mee. We zitten nu in de auto op weg naar de voice. Ik heb er erg veel zin in, maar ben wel erg zenuwachtig.😂 ondertussen zijn we aan gekomen bij het voice gebouw, he is zo mooi😍. Een uur later ben ik aan de beurt voor de make up enzo want ik moet over een kwartiertje. Ok, nu ben ik toch echt wel zenuwachtig.
Daar sta ik dan op het podium ik zie de stoel van Marco en de stoel van Ilse en Ali. Daar gaat mijn nummer aan en ik begin te zingen. Die auditie staat in de media. Nou het ging dus goed.
Weer thuis ben ik heel blij en bel direct mijn vrienden op merel en kas om een feestje te gaan vieren. Een kwartier later staan ze voor mijn huis. De butler doet open. staat daar nou butler, ja mijn moeder is heel erg rijk zins mijn vader is overleden ze heeft de jackpot gewonnen,Maar dat terzijde. Ze zijn erg en we gaan voor de tv zitten en film kijken en verder hebben we gekletst. En toen zijn we alle 3 in slaap gevallen op de bank. We werden zo ongeveer om half 2 wakker en hebben ontbeten 2 witte bolletjes en een stukje pizza. We hebben onder tussen besloten om van middag naar een trampoline park te gaan.

Het is mischien een kort deel maar ja dat komt door gebrek aan inspiratie😅 veder hoop ik dat je het een leuk boek vind en als je het supper vind laat dan ook even een stem achter zou ik erg leuk vinden xxxmeike♥️

On tourWhere stories live. Discover now