"Wie ben jij nu weer?"

2.9K 134 60
                                    

*Heather POV*

"Op welke kamer ligt hij?" Vraag ik aan Noah als het wat stil wordt in de lift richting de vierde verdieping.

"512, waarom?" Antwoord hij wat droogjes als hij duidelijk wat nerveus is, aangezien hij niet kan stoppen met prutsen aan de armband die hij aanheeft.

"Zomaar.." hef ik mijn schouders dan op als het weer stil wordt maar de deuren van de lift gelukkig al weer openschuiven.

Net als we de kamer willen binnenlopen worden we onderbroken door een verpleegster.

"Noah! Kom eens even hier.." roept ze vanachter de balie. "Ik wil je eerst wat zeggen voor jullie naar binnen gaan" vertelt ze ons.

"Er is toch niets ergs gebeurt hè?" Geraakt hij al meteen in paniek.

"Hij is sinds gisteren echt heel snel verslechterd.. Hij vergeet veel en begint soms al wat wartaal uit te spreken" legt ze uit. "Dus het zal waarschijnlijk spijtig genoeg echt niet lang meer duren voor het gedaan zal zijn met hem" voegt ze er nog aan toe.

"Oww.. Oké.. Dankje dat je dat even zegt" brengt hij wat awkward uit als ik zie dat hij zijn best moet doen om zich sterk te houden.

"Natuurlijk, geen probleem.. Maar ik moet nu wel gaan. Geniet van de laatste tijd met je vader" knijpt ze nog even medelevend in zijn hand voor ze in een kamer achter de balie verdwijnt.

"Dat zag er wel heel close uit voor een verpleegster en bezoeker hè" kijk ik hem met een opgetrokken wenkbrauw aan.

"Dat was Lisa, men ex" legt hij uit als ik eens begrijpend knik als we alweer richting kamer 512 lopen. "Zeker dat je hier klaar voor bent hè?" Kijkt hij me nog eens aan als we voor de deur staan.

"Ik denk het wel ja" zucht ik eens diep waarop hij knikt en de deur openzwaait.

"Hey pap" zegt hij wat stil als ik achter hem aan naar binnen loop.

"Noah?" Hoor ik hem stil mompelen.

"Jepp" klinkt hij best vrolijk. "Hoe voel je je?" Vraagt hij dan als hij aan het uiteinde van het bed blijft staan.

"Ik heb wat pijn in mijn zij en voel me een beetje misselijk" hoor ik hem zuchten als ik mezelf achter Noah blijf verstoppen.

"Ik heb eigenlijk iemand speciaals voor je meegebracht.." zegt Noah dan als ik men hart sneller voel slaan. "Heather is hier ook" legt hij net iets uit aan een kleuter als hij men hand langs achteren vastneemt en ik dan maar vanachter hem vandaan gestapt kom.

"Hoi papa" weet ik niet goed wat ik moet zeggen als ik wat geschrokken ben van hoe slecht hij er eigenlijk uitziet tegenover hoe ik hem mij herinnerde van vroeger.

"Hoezo papa? Wie ben jij nu weer?" Lijkt hij dan plots al boos als hij me raar aankijkt.

"Euhm.. ik.. b-" weet ik echt totaal niet wat zeggen als Noah me gelukkig ten hulp komt.

"Papa dit is je dochter, Heather.." kijkt Noah hem zelfs raar aan met gefronste wenkbrauwen.

"Ik heb helemaal geen dochter! Haal haar hier weg! Ik wil alleen zijn met mijn zoon.. Ik moet hier geen vreemden hebben!" Komt die uitspraak met een grote klap aan.

"Maar papa dat is je doch-" wilt Noah tegen hem ingaan als ik hem onderbreek.

"Laat maar Noah, het is niet erg.. Ik zie je nog wel" zeg ik stil als ik nog even Noah zijn hand vastneem, men vader aankijk en de kamer uitloop als Noah me verbaast blijft achterna aanstaren.

Ik loop wat door de gangen van het ziekenhuis heen als ik een bankje zie en me neerzet. Ik laat men hoofd in mijn handen wegzakken en kan de tranen die over mijn wangen rollen toch raar genoeg niet tegenhouden..

**************************************************************************
HEEY PARTY PEOPLE!!! 😋🎉

WIE LEEFT ER NU ALLEMAAL ENORM MEE MET HEATHER?!?! 😱😱
DIT IS ECHT ZÓ ERG VOOR HAAR, IK HEB ECHT MET HAAR TE DOEN 😥😥

IK BEN AL DRUK BEZIG MET HET VOORBEREIDEN VAN EEN VOLGEND BOEK DUS ALS JULLIE NOG FOTO'S VAN JONGENS OF MEISJES OF LEUKE IDEEËN HEBBEN, MOGEN JULLIE DIE NATUURLIJK OOK DOORSTUREN 🙌🏼🙌🏼

LIEDJE BOVENAAN IS HET LAATSTE NIEUWE LIEDJE CELEBRATE VAN COELY, WAARMEE ZE HAAR OPTREDEN OP DE MAIN STAGE VAN ROCK WERCHTER AFSLOOT 💕🙏🏼

VOTES, COMMENTS AND FOLLOWS 👍🏼👍🏼

HOU VAN JULLIE ❤️

I DIDN'T KNOWحيث تعيش القصص. اكتشف الآن