"Ik moet je iets vertellen.."

4.3K 161 20
                                    

*Alex POV*

De laatste bel van de dag weerklinkt en ik loop zo snel als ik kan de school uit waarna ik richting ons appartementsgebouw loop. Ik neem de lift richting de tweede etage waar ik vlug op onze kamerdeur klop.

"Hoe was het bij de directeur daarju-" vraagt Cane me als hij men rare blik opmerkt. "Scheelt er wat?" Vraagt hij meteen bezorgd als ik langs hem binnenloop.

"Euhm.. n-nee" trilt mijn stem wat.

"Kom op Alex, ik ben niet achterlijk hè! Gisteren deed je ook al super raar dus je gaat me echt niet opnieuw wijsmaken dat er niets aan de hand is hoor.." zucht hij best geïrriteerd.

"Oké dan, ik moet je iets vertellen.." zeg ik dan stil als ik op mijn bed ga zitten en hij naast me plaats neemt. "Toen jij gisterenavond nog naar de refter ging om wat te eten te halen is er iets gebeurt.." blijf ik nogal redelijk mysterieus en vaag.

"Wat dan?" Dringt hij, duidelijk nieuwsgierig, aan.

"Sorry.. Ik kan het echt niet zeggen" verander ik van gedacht om het hem te vertellen,

"Kom op Alex, je bent nu toch al begonnen met vertellen, dan kan je het ook maar beter afmaken hè! Wie A zegt moet ook B zeggen.." begint hij duidelijk geïrriteerd te geraken.

"Oké, maar je mag het echt aan niemand doorvertellen hè!" Ben ik best bang om het feit dat ik het nu echt ga vertellen.

"Jaja, houd nu op me je gezeur en vertel het gewoon!" Wilt hij het nu echt wel weten.

"Toen jij dus weg was, keek ik eens uit het raam en zag ik hoe Brandon een man neerstak.." vertel ik als ik mijn blik naar de grond toedraai.

"Wat?! Waarom heb je de politie niet verwittigd?" Roept hij verontwaardigt uit als hij rechtspringt.

"Brandon heeft me achter het raam zien staan en nu bedreigt hij me dat als ik ook maar iets aan iemand vertel dat er nog meer dingen gaan gebeuren" vertel ik hem als hij me met grote ogen aanstaart en duidelijk niet weet wat hij nu moet zeggen. "En nu heeft hij dus blijkbaar kunnen regelen met de directeur dat er hier bij jou een nieuwe jongen op de kamer komt te liggen en dat ik bij hem op de kamer ga slapen.." ga ik dan maar verder als er een traan over mijn wang rolt.

"Dat kunnen we toch niet zomaar laten gebeuren?! Is er niets meer aan te doen of zo?" Vraagt Cane vol hoop.

"Nee, de directeur zei dat alles al vast staat en dat het het best zou zijn als al mijn spullen morgen al verhuisd zijn" leg ik uit als hij met zijn handen wild door zijn haar graait.

"Ik laat je echt niet zomaar gaan" zegt hij vastbesloten.

"Jawel Cane, je moet me gewoon laten gaan.. Als we Brandon gaan tegenwerken doet hij me waarschijnlijk iets, hij mag echt niet te weten komen dat ik je het verteld heb" besef ik dat dat het beste is.

"Dus je zegt me dat ik je moet gaan laten op de kamer liggen met een moordenaar? Besef je zelf wel hoe fucking dom dat klinkt?!" Begint hij best boos te worden.

"Wil je liever dat er door ons nog iemand zijn leven verliest of dat ik bij hem op de kamer ga liggen?" Probeer ik hem duidelijk te maken waarover het hier gaat.

"The fuck Alex?! Hoe kan je nu godverdomme verwachten dat ik je laat gaan! Ben je niet goed in je kop of zo?!" Roept hij in mijn gezicht.

"Mijn besluit staat vast Cane.. Ik ga met hem op de kamer liggen" blijf ik rustig als ik hem recht in de ogen kijk.

"Ik dacht echt dat je slimmer was geworden als dit" kijkt hij me vol afkeur aan. "Maar blijkbaar ben je nog altijd dat domme, naïeve meisje van vroeger" grinnikt hij als hij zich omdraait, zijn jas van de stoel rukt en de kamer uitloopt.

"Misschien wel ja.."

**************************************************************************
HEEEEEEYY!!!

ZÓ LANG GELEDEN!!! 😘😘

WAT GEBEURT ER TOCH ALLEMAAL?!?! 😱😱
NU MOET ZE MET BRANDON OP DE KAMER EN HEEFT ZE RUZIE MET HAAR BROER 😭😭

MIJN VAKANTIES WAREN ECHT SUPER!!! 😍☀️ BOVENAAN ZIE JE WAT FOTO'S VAN MIJN VAKANTIES IN BARCELONA EN NEDERLAND 🤘🏼🤘🏼
WAT DOEN JULLIE DEZE PAASVAKANTIE NOG?? 🤔🤔

VOTES, COMMENTS AND FOLLOWS 😋😋

LIEDJE BOVENAAN IS BREATH VAN EEN NIEUW TALENTJE, ASTRID S 😍😍

LUV JULLIE 😊😊

I DIDN'T KNOWWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu