"Kom maar op dan.."

3.7K 152 54
                                    

*Alex POV*

Na het eten en nog wat te winkelen besloten we maar terug te keren naar school.

"Veel plezier Jackson!" Roept Cane nog al lachend voor Brandon, hij en ik ons appartementsgebouw inlopen, aangezien Heather hem nog steeds aan het negeren is na dat hele slet gedoe.

We lopen met zijn drieën de lift in, waarna Brandon het knopje van de tweede etage indrukt.

"Hoe gaat het eigenlijk met die Nathan op de kamer?" Vraagt Brandon dan uit het niets als ik hem wat raar aanstaar.

"Euhm.. wel goed ja, hij is wel cool" legt Cane dan uit. "Wist je trouwens dat hij samen was met Alex?" Voegt hij er dan nog aan toe, waardoor het best awkward wordt.

"Oh ja dat had ik al wel eens hier en daar horen waaien" grinnikt Brandon dan. "Maar.. Euhm, als die Nathan dan zó goed meevalt, dan mag je hem morgen ook best wel meevragen naar dat feestje, als jij dat wilt hè?" Stelt hij dan ook nog voor waarop ik hem nu zowat wil neerschieten.

"Oww.. Ja, ik vraag het hem straks wel even" zegt Cane droog als we de lift weer uitlopen. "Ik zie jullie straks of morgen wel weer!" Zegt hij nog gedag voor hij zijn kamer weer inloopt en Brandon en ik de onze.

"Dus ga je me nu nog uitleggen wat dat daar net te betekenen had?" Vraag ik dan als hij zich in de zetel laat neervallen.

"Wow! wat?" Kijkt hij me wat raar aan als hij een wenkbrauw optrekt.

"Je hebt zonet de jongen uitgenodigd waarvan je weet dat hij me zowat bijna verkracht heeft!" Maak ik hem duidelijk als hij recht gaat zitten.

"Je weet toch wat ze zeggen hè prinsesje.. Keep your friends close, but your enemies closer" zegt hij speels als hij men handen vastneemt en me naar zich toetrekt zodat ik nu tussen zijn benen sta.

"Probeer maar niet al te grappig te doen hoor.. Ik ben echt boos nu" probeer ik ook echt boos te klinken ook al kan ik een kleine glimlach niet onderdrukken als ik op hem neerkijk.

"Kom op Alex, je hoeft toch niet bang van hem te zijn of zo.. Ik ben toch ook op dat feestje? Hij kan je heus niets meer aandoen hoor" probeert hij me gerust te stellen, wat op één of andere manier ook nog wel best lukt.

"Oké oké.. Als jij me maar beschermd is het alweer goed" geef ik echt veel te snel toe. "En noemde je me nu echt serieus net prinsesje?" Vraag ik vol ongeloof.

"Jepp, vind je dat leuk?" Vraagt hij dan als hij breed glimlacht waardoor hij opnieuw die heerlijke kuiltjes in zijn wangen krijgt.

"Niet echt nee, dat is wat te veel player praat voor mij" maak ik hem dan ook duidelijk. "Maar ga je nu alsjeblieft maar eens wassen, want je ruikt nogal" grinnik ik als ik hem recht sleur uit de zetel.

"Wat?! Stink ik echt?!" Lijkt hij nogal in shock als hij aan zijn eigen oksel begint te ruiken waardoor ik een misselijkmakend gezicht trek.

"Ja, dus ga je wassen.." duw ik hem zowat de badkamer in.

"Misschien ben jij zelf wel degene die stinkt? Dan kunnen we samen douchen.." grijnst hij als hij in de deuropening gaat staan leunen. "We hadden toch afgesproken dat we vandaag samen in bed gingen duiken dus dan kan dat toch evengoed in de douche?" Zegt hij droog als hij zijn schouders eens opheft.

"Ik beloof je dat we er na jou douche werk van maken" knipoog ik nog eens snel naar hem voor ik de deur van de badkamer dan maar zelf toezwaai.

Meteen op het moment dat ik het water hoor lopen in de badkamer zoek ik in het nachtkastje mijn camera, plaats die op de bureau, gericht op het bed, wat verstopt achter een pennenzak en druk op de knop zodat hij begint op te nemen. Ik dim het licht in de kamer en maak het bed wat beter op waarop ik nog wat kaarsen aansteek. Ik ga vervolgens op het bed liggen en na nog wat te wachten gaat de deur van de badkamer dan eindelijk weer open.

"Dus jij bent van dat romantische type?" Staart Brandon me dan droog aan als hij in de deuropening blijft staan met enkel zijn boxer aan.

"Had je anders verwacht dan?" Probeer ik zo cool mogelijk over te komen.

"Tuurlijk niet.." grijnst hij even als hij me nog steeds blijft aanstaren en dan eindelijk richting het bed komt gestapt. "Weet je zeker dat je dit wilt?" Vraagt hij me nog eens voor de zekerheid als hij naast me komt zitten.

"Uhun" knik ik van ja.

"Kom maar op dan.." is het laatste wat hij zegt voor hij me wild naar achteren duwt, boven me geklommen komt en zijn lippen op de mijne drukt.

**************************************************************************
OMG!!!
IT'S ACTUALLY HAPPENING?!?! 😱😍

MAAR HOEZO DIE CAMERA ALEX?? 🤔😳

VOEG ME OOK EVEN TOE OP SNAPCHAT EN INSTAGRAM ALS JE WIL:
SNAP: brentpopper
INSTA: Brent De Boeck

LIEDJE BOVENAAN IS OPNIEUW VAN ZARA LARSSON 💙💙 MAAR DEZE KEER DE TOPPER FUNERAL 👌🏼👌🏼 IK MOET ECHT STEEDS HUILEN BIJ DEZE SONG 🙏🏼😅

VOTES, COMMENTS AND FOLLOWS 😘😘

HOU VAN JULLIE 🌹🌹

I DIDN'T KNOWWo Geschichten leben. Entdecke jetzt