"Trénink (část 2)" °24°

194 5 0
                                    

Šla jsem zase chodbou zpátky a přešla na druhý konec na střídačku. Dopřevlékla jsem se a vše jsem si na sebe nandala. Fred tu ještě nebyl a tak se zřejmě ještě převlékal.
Měla jsem sebou puky a tak jsem si chtěla jít zastřílet sama. Vzala jsem si svojí CCM, puky a šla na led. Branky byly dané mimo a byly zamčené. Hokejku jsem odložila na led a puky taky. Dojela jsem si pro branky, ale zjistila jsem, vlastně jsem si uvědomila, že nemám klíčky od zámku. Má je Fred....
Nehodlala jsem čekat a tak jsem došla v bruslích do šaten, kde se měl nacházet Fred. Na dveře jsem zaklepala a po Fredovu "hmmm" jsem vešla dovnitř.

"Máš někde klíčky od branek?“ zeptala jsem se ho a znovu si ho prohlédla. Byl téměř oblečený, chyběl mu již jen dres, helma a brusle.
"Jo, jasný. Počkej najdu ti je.“ odpověděl.
"Děkuju.“

Po chvíli hrabání se v tašce je konečně našel. Podal mi je a začal se znovu oblékat do zbytku, co mu chyběl. Vzala jsem si klíčky a odešla zpátky na led. Branky jsem otevřela a jednu si dala na led. Vzala jsem si hokejku, puky a střílela si na bránu. Čekala jsem na Freda než přijde.

Pohled Freda:

Když Kate odešla, začal jsem se převlékat. Stále jsem se nemohl zbavit myšlenek na ní. Když sem vešla, měla na sobě uplé termo tričko a stejně tak i kalhoty. Byla fakt hezká, pěknej kus holky.
Zatímco jsem si ji prohlížel, ona si prohlédla i mě. Její tmavě hnědé oči mě skenovaly, zastavili se na mé odhalené hrudi a pak se konečně podívaly do těch mých, bouřkových očí. Chvíli jsme na sebe koukali. Mě to ale připadalo jako věčnost.
Pak promluvila, já ji odpovídal a tak. Pak odešla a já se začal oblékat. Když už jsme skoro byl, jen jsem neměl dres, helmu, brusle, zaklepala mi Kate na dveře.
Se svým "hmmm" jsem ji vyzval, že může vstoupit dovnitř. Otevřela dveře a vstoupila. Byla oblečená, chyběla jen helma, hokejka. Měla na sobě jeden z těch jejích kanadských dresů. Byl červené barvy a na hrudi byl kanadský list. Své vlasy měla svázané do copu, její tvář měla nasazený úsměv.
Chtěla klíčky od branek, já jsem se tedy zvedl a šel je najít v tašce. Chvíli mi to trvalo než jsem je našel. Po pár minutách jsme je nalezl ve své pravé kapse u tašky. Vyndal jsem je a podal je Kate. Ta už beze slova zamířila ke dveřím a v mžiku byla zase pryč.
Vzal jsem si svůj dres, který ležel na lavičce, oblékl si ho. Natáhl jsem se pro tašku, vzal helmu, nasadil si ji a nakonec si zavázal brusle, které jsem měl již na sobě. Rukavice jsem si vzal do ruky a do druhé jsem vzal svojí CCM. Puky již měla nějaké Kate a tak jsem ty svoje nebral.

_____________________________________

-na ledě-

Stále pohled Freda:

Vjel jsem na led. Kate už tu byla a zřejmě si už nějakou tu chvíli střílela na bránu, zatímco já se ještě oblékal.
Chvíli jsem ji vlastně pozoroval za plexisklem a koukal jak jí to jde. Chvíli se trefovala velmi dobře, ale zase párkrát to šlo úplně mimo a nebo to nebyla dobrá střela. Ale prostě většinou super střely. Její golf nebyl vůbec špatný. Měla sílu v rukou, trefa byla tedy rychlá a na holku velice dobrá, ale ta přesnost byla horší. Vždycky jí to šlo buď nad bránu a nebo mimo bránu. A výjimečně se trefila. Abych ji zase moc nepodceňoval.
Dneska se zřejmě zaměříme na její rychlost a na přesnost střel.

Pohled Kate:

Mezitím jsem si střílela na bránu, kterou jsem si vyndala na led. Fred tu ještě nebyl a tak jsem si zajezdila pár koleček s pukem a přihrávala si o mantinely.
Uslyšela jsem vzdálené kroky, Fred už tedy šel. Ale na led ještě nevstoupil. Stál za plexisklem a pozoroval mě, co dělám a jak to dělám. Střílela jsem teda dál na bránu a snažila se nesoustředit na Freda. Bohužel to tak moc dobře nešlo. Byla jsem zřejmě v nějakém tranzu a tak střely nebyly moc přesné. Golf mi šel většinou nad branku, ale párkrát se mi i vydařil.
Fred už vjel na led, párkrát si zajezdil a vystřelil s pukem. Pak přijel až ke mě a promluvil.

"Dneska se zaměříme na přesnost. Koukal jsem, že ti dělá problém přesnost. Rychlost střel je dobrá, ale ne suprová.. Takže budeme střílet a bruslit.“ řekl.
"Fajn, tak se předveď.“ usmála jsem se a drkla do něj.
"To je výzva.“ pobaveně se usmál a rozjel se pro puk.
Taky jsem si vzala puk a předháněli jsme se v rychlosti. Pak jsme stříleli na bránu....

_____________________________________

-po tréninku-

Sedla jsem si na střídačku, převlékla se do svého oblečení a vzala si mikinu. Všechno jsem dala do tašky a ještě šla zamknout branky. Fred je dal za mantinely, já měla na starost je zamknout a pak mu dát klíčky.
Vzala jsem zámek a řetěz obmotala okolo dvou branek. Zamkla jsem a šla si sednout s tím, že počkám na Freda radši tady.
Dnešní trénink byl dost vyčerpávající, navíc až přijdu domu, dám si sprchu a hned lehnu do postele... Jsem totálně mimo. A ještě k tomu je zítra škola. Ráno asi nevstanu. Mohla bych si nechat dát od mamky omluvenku a mohla bych tak zůstat doma. Nebo bych mohla předstírat na jeden den, že mi není dobře. Ještě uvidím....
Zahlédla jsem na druhém konci Freda, jak jde ke střídačkám. Seděla jsem na lavičce a mezitím si dala všechny věci do tašky. Klíčky a hokejku jsem držela ve své pravé ruce a přes rameno si hodila tašku. Fred už byl jen pár kroků ode mě.

"Dneska super trénink Kate. Lepšíš se.“ řekl, když ke mě přišel.
"Děkuju. Myslíš, že mám šanci se pak dostat do týmu?“ zeptala jsem se zase na oplátku.
"Budeš mít šanci. O tom žádná. Ty chceš do týmu, jo?“ zasmál se.
"Jasně. Jinak bych nic z tohohle nedělala.“ zasmála jsem se a podívala se na něj.
"Fajn. Tak asi příští týden.“ řekl.
"Dobře. Ještě napíšu. Tady jsou klíčky.“ řekla jsem a podala mu klíčky od branek.
"Tak ahoj Kate, uvidíme se ve škole.“ řekl a začal odcházet.
"Ahoj Frede a děkuju.“ řekla jsem již skoro neslyšně. Ani nevím, zda to slyšel.....Já ho chvíli poté následovala a šla domů si dát sprchu. Lehnout si a spát až do poledne.

Další kapitola je tu. Má 1060 slov..
Jste neuvěřitelní.. Za chvíli tu bude 700 přečtení. Dáme někdy tu 1000???❤❤
Další kapitola snad brzy. Možná to bude častěji, podle času. A také podle toho, kde budu.
Omlouvám se za chyby. Ty se občas vyskytnou.

Užívejte prázdniny❤

Vaše❤
xxxx

Láska na ledě ❤ (Příběh hokejistky)Kde žijí příběhy. Začni objevovat