48. Bölüm İşkence

35.2K 2.1K 780
                                    

Lütfen multideki şarkı ilt okuyun bölüme çok yakışıyor💙 MODEL- PEMBE MEZARLIK🌸☠️

Ben geldim Özlediniz değil miii?💋💋💋

Arkadaşlar maalesef kitabın sonlarına yaklaşıyoruz😕

!!!ÇOK ÖNEMLİ!!!
Kitabın sonuna uygun olması için değiştiriyorum. Karakterler lisede değil, üniversite son öğrencisi lütfen unutmayın🎈

"Bir gün tekrar uğrayacaksın yüreğime. Pişman olmuş olacaksın. Sonra duvarlar haykıracak! 'İt gibi sevdi siklemedin şimdi nasılsın!' "

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
HATIRLATMA
Burası bir bodrumdu ve yerin altındaydı. Bunu hiç düşünmemiştim fakat oldukça zekiceydi. Hatta üzerindeki kırmızı yazı olmasa burası gözüme bile ilişmezdi. Ama aynısıydı o rengin aynısıydı fakat hala üzerindeki yazı okunmuyordu. Sanki yazının üzerine biri basmıştı ve silinmiş gibiydi. Yere eğilerek dikkatle yazıyı okumaya başladım.

Burdayım sevgilim

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
#Açelya'nın ağzından#

Berke ile eve girmemizin üzerinden yarım saat geçmişti ve Berke duş almıştı fakat kapının anahtarını da kendisiyle birlikte banyoya sokmuştu. Uzun süre de içeriden çıkmamıştı ve şimdi banyo yapma sırası bendeydi. Yaklaşık bir haftadır banyo yapmıyordum ve bir banyoya ciddi anlamda ihtiyacım vardı.

Üzerimi tekrar giymek üzere banyonun tezgahına bıraktım ve duşakabinin içine girip uzun, rahatlatıcı ve ferah bir duş aldım. Berke'nin yanında olmadığım her saniye bana altın değerinde gibi geliyordu.

En sonunda çıkmam gerektiğinin kanısına varıp son kez durulandım ve çıkıp banyo kapısının arkasındaki eski bornozla kurulanıp eski kıyafetlerimi giydim. Biraz kirlenmiş ve pislerdi fakat giyilmeyecek kadar da değil.

Banyodan çıktım ve eski salona girdim. Berke telefonuna bakıyordu. Maalesef benim telefonum ondaydı ve herhangi birini arayıp yerimi bildiremiyordum. Berke telefondan başını kaldırıp elinde olan siyah poşeti bana uzattı.

Elinden poşeti alıp içine baktım. Yeni kıyafetler vardı. Hiç teşekkür etmeden başka bir odaya geçtim. Beni kaçırdığı ama yeni kıyafet verdiği için teşekkür mü edecektim bir de? Yok kalsın!

Üzerime poşetteki şeyleri geçirdim ve saçımı yukardan sımsıkı bir at kuyruğu yaptım. Böylece daha yavaş kirlenir ve banyo yapmak için Berke'yle konuşmama gerek kalmaz. Evet o kadar iğreniyorum ki konuşmak bile istemiyorum. Bana kimse tokat atamaz!

Son kez nefesimi dışarı verdim ve kapıyı açıp dışarı çıktım

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


Son kez nefesimi dışarı verdim ve kapıyı açıp dışarı çıktım. Maalesef ki az sonra Berke'yi tekrardan görecektim. Bu cidden sinir bozucu bir şeydi, nefret ettiğiniz biri ile minik bir depoda kalmış olamazsınız!

EZİĞİN DEGİŞİMİ (TAMAMLANDI)Where stories live. Discover now