8. bölüm Emre

90.2K 4.2K 3.2K
                                    

#Eren'in agzindan#

Pelin ve Acelya ortalikta yoktu. Supenlenmeye başlamıştım çünkü Pelin yanıma dönmüş fakat Acelya donmemisti. Pelin de resmen ağzıma girince ceketimi aldığım gibi havuzun olduğu yere girdim.

Sezlonglardan birine oturdum ve sigarami yaktım. Evet sigarayla başlamıştım.

Havuzda bir şey olduğunu fark edip hemen oraya doğru yöneldim. Orda bir kız vardı. Arkası dönük... Elbisesine bakınca ..... Acelya?!

Hemen ceketimi çıkardım ve suya atladım. Saniyeler sonra Acelya'yi kucagimda cikarmistim. Anonsun bittiğini anladım çünkü bir kaç surtuk ve bir kaç çocuk bana bakıyordu. Dolayısıyla Acelyaya... Onu öyle görmek bana çok koymuştu. Başkası olsa suya atlamazdim ama o farklıydı.

Hemen onu havuzun kenarına yerlestirdim.  Biraz dururum ama olmuyordu. Acmiyordu o kahverengi gözlerini. Açması için çok şey yapardım. Çünkü o masumdu. Saniyeler sonra bir çocuk :

-"Suni tenefus yapılmalı."

Bütün erkekler 'bence ben yapayim' adlı konuşmayı yaparken kukredim :

-"Susun lan! Ben yapicam!!!

Hepsi kedi görmüş fareye dönünce ben de bakislerimi yine Acelya 'ya çevirdim. Çok masumdu . Fazlasıyla...

Iki elimle o tatlı dudaklarını parmaklarımın arasına aldım . Nazik davranmaya çalışıyordum . Çünkü canını yakmak istemiyordum . Yavasca dudaklarini onun o narin dudaklarına götürdüm. Dudaklarimizin degmesi ile ben suni tenefus yapmayı unutup onu öpmeye başladım. Karşılık veremiyordu. Zaten ayık olsa şu an yüzüme bir tokat atardı. Bu nedenle açlıkla opuyordum. Hiç böyle hissettirmemisti.Cok opuyordum butun yerlerin tadini almak iaterce dudaklari kiraz tadindaydi. Çok güzeli. Alt dudağını sertçe opuyordum  En sonunda bir surtuk kız çıkıp :

-"Onu opmeye bırakıp işini halledecek misin?" Dedi.

Bende artık ayrılmam gerektiğini anlayıp dudaklarimi onun o kibar dudaklarının üstünden yavaşça çektim ve suni tenefus yapmaya başladım. Ama olmuyordu saniyeler sonra dudaklarini bırakıp konuştum :

-"Ambulans çağırın!"

Onu yerden kaldırdım ve bir sezlonga yatirdim  her yerini inceledikten sonra sira başına gelmişti. Kafamı biraz kaldırıp kafasını gormemle bir şok yaşamıştım. Kafası kanlar içindeydi. Ve baygindi.

Birkaç dakika içerisinde ambulans geldi ve onun o narin bedenini sedyeye koydu.

-"Sadece bir kişi alınır ."

Dedi. Ben tam adımımı aticaktim ki adının Asli olduğunu öğrendiğim kız benden önce davranıp ambulansin icine bindi. Bir sey diyemedim. Haklıydı.

Bende bir koşu arabama bindim . Ya kendi düşmüştü yasa Pelin onu düşürmüştü çünkü başka kimse yoktu. Bende son gaz hastaneye sürdüm .

Geldiğimde ambulans daha varmamisti bende ambulansin geleceğini icerdekilere haber verdim ve durumu anlattım. Bir kaç dakika içinde ambulans geldi hemen Acelya'yi  indirip hastaneye taşıdılar. Içeri girdiler ve Acelyayi ameliyata aldılar.

(())(())(())(())(())(())(())(())(())(())(())(())

Yarım saat sonra...

Sictigimin hiyari yanıma geldi ve :

-"Ben Acelya'nin ailesini aradım. Bence sen gidebilirsin."

-"Gitmiyorum lan ! Gitmiyorum!"

-"Sen bilirsin ama eğer ailesi seni burda görürse rahatsız olurlar.  Çünkü resmen kötü adamsın. Katilsin,suclusun ,mafyasin. Seni o biricik kızlarının yanında gormek isteyeceklerini sanmıyorum."

EZİĞİN DEGİŞİMİ (TAMAMLANDI)Donde viven las historias. Descúbrelo ahora