38. Bölüm Telefon

40.4K 2.3K 800
                                    


En çok Eren'in ağzından ve Açelya'nın ağzından istenmiş. Bu nedenle bu bölümü onların ağzından yazdım Kupa Kızları!

#Eren'in ağzından#

Açelya'nın Merve'ye tokadı basması ile Deniz ve Ayça çığlığı bastı. Hepimiz şok olmuştuk. Merve'nin söyledikleri doğru değildi. Resmen gittikçe soğuyordum ben bu kızdan. Ama ne yapmam gerektiğini de bilmiyorum.

Herkes şok olmuş bir şekilde onları izlerken Açelya içindeki hırçın kızı çıkararak Merve'nin üzerine atladı ve saçlarını çekiştirmeye başladı. Yumruları durmuyor, gittikçe artıyordu. Sonunda şok olan halimden çıkıp onları ayırmaya çalıştım ama benim haşin kızım, Merve'yi bırakmıyordu.

Merve çığlıklar atarken can dostum Selim de onları ayırmaya çalışıyordu ama Açelya bacaklarını Merve'nin beline sarmıştı ve kollarını da ağzına sıçarca Merve'nin yüzünden çekmiyordu.

En sonunda görevliler de gelince Açelya son olarak Merve'nin yüzüne tükürdü. Merve göz yaşları eşliğinde yüzündeki tükürüğü sildi. Açelya'ya hiç bir şey olmamıştı. Merve elini bile kaldıramamıştı ki.

Açelya rahatça oh layıp saçlarını savurdu ve son bir kaç sözcük söyledi."Bana bak götümün yarısını açıp ağzımı gererek yaşamıyor olabilirim ki iyiki öyle değilim. Ama asla kendimi sana ezdirmem. Bana en çok ezik diyenlerden biri sendin hatırladın mı? Ama bugün gördük ki altımda ezildin!"

Bir kez daha saçlarını savurdu ve el çantası ile son yerden geçip biletini gösterdi. Görevli, biletin minik bir kısmını yırtıp Açelya'ya geri verip bir şeyler söyledi ve Açelya tamam anlamında kafasını sallayıp hızla uçağın olduğu geniş ve açık alana girdi. Onu son kez böyle görmüştüm ve daha şimdiden özlemiştim.

Kafamı Merve'ye çevirdim. Hüngür hüngür ağlıyordu ama ona hiç üzülmemiştim. Söyledikleri yanlıştı. Açelya öyle biri değildi. Kendi kaşınmıştı ve Açelya da gelip onu bir güzel kaşımıştı. Merve acı sesi ile bana seslenince ona yavaşça döndüm.

"Eren..." ne var dercesine baktım ona. Resmen kendini günden güne soğutuyordu benden. "Canım yanıyor Eren." Yerde oturan Merve'nin yanına ilerledim ve çömeldim. Boş gözlerle baktım ona. O da dolu gözleri ile bana baktı. "Neden böyle yaptın Merve?" Dedim.

"Ben mi?! Cidden ben mi yaptım? Onun neler yaptığını sana göstermeye çalıştım ama görmüyorsun! Gittiği de iyi oldu bir daha da gelmesin! Siktir olup gitsin" dedi.

Söyledikleri ile sinir beynime çullandı ve boynundan tutarak onu kaldırdım. Ve ardından bağırmaya başladım. "Bana bak bir daha onunla alakalı hiç bit şey söylemeyeceksin. Şakın. Sakın beni sınama! Anladın mı?" Merve sustu.

"Anladın mı dedim sana!" Diye bağırınca hızla kafasını aşağı yukarı sallamaya başladı ben de boynundaki ellerimi çekip yüzüne kötü bir bakış attım ve diğerlerinin yanından hızla ilerleyerek havaalanının çıkışına ilerledim ve çıktım. Sinirlerim iyice bozulmuştu.

Sikitiğimin hayatı!

***

#Açelya'nın Ağzından#

Siktiğimin hayatı!

Her şey de gelip beni bulsun zaten! Ama vallahi içimin yağları eridi kız! Oh iyi yapmışım. Uçağa binip yerime oturacaktım. Benim sıramda cam kenarında yaşlı bir nine ve bir genç oturuyordu. Ben de en köşeye geçtim. Minik çantamı yukarıya bırakıp oturdum. Genç bana bakıyordu. Ben de ona bön bön bakmaya başladım.

EZİĞİN DEGİŞİMİ (TAMAMLANDI)Where stories live. Discover now