|1x33|

3.3K 179 8
                                    

Omlouvám se za chyby..:)

Příjemné čtení..:)

,,Dobrou chuť" Popřáli jsme si společně s Justinem a začali jsme jíst. Koukla jsem na na Faith, která už jedla a byla celá od toho špinavá, ale byla hodně roztomilá jak papala s těma malinkatýma ručičkama.

Měla jsem skoro půlku svého jídla sněžené, když se mi zvedl žaludek. Přivřela jsem oči a snažila se to prodýchat, abych nešla teď zvracet. Vubec to, ale nepomáhalo a jako namířena setřela jsem vyběhla z kuchyně rovnou na záchodech, kde jsem vyprázdnila celý obsah mého oběda.

,,Zlato, si v pohodě?" Ucítila jsem ruku na mých zádech,,Já jsem kokot, jasně, že nejsi v pohodě, když jsi teď zvracela" Řekl naštvaně sám na sebe a sedl si vedle mě a přehodil si ruku přes moje rameno a přitáhl si mě do jeho náruče.

,,Jsem v pohodě a nemusíš si nadávat" Zamumlala jsem a rukou ho pohladila po hrudi

,,Vážně?" Pohladil mě po boku

,,Ano" Koukla jsem se na něho a usmála se na něho.

,,Dobře, běž si lehnout, na půjdu za malou a přijdeme za tebou" Zanechal mi pusu na čelo, zvedl se a pomohl i mě a pak odešel. Já si vypláchla pusu a i vyčistila zuby a pak jsem přešla do ložnice, kde jsem si sundala kalhoty a podprsenku a jenom v kalhotkách a tílku jsem si lehla.

Po chvilce se objevil ve dveřích Jason s Faith v náručí, dokonce byla i umytá a převlečená.

,,Tiny, běž za maminkou, já jdu pustit pohádku" Položil jí na zem a ona pomalu přešla ke mě a já jí pomohla na postel. Vzala si polštář, přikryla se a lehla si. Jason pustil nějakou její pohádku a pak přešel k posteli, sundal si tričko a lehl si vedle mě.

Jason mi položil ruku na bříško a začal mě po něm příjemně hladit a dělal tam nějaké nesmysltelné vzorce.

,,Dneska mi volali ze sociálky, že zejtra přijdou na kontrolu, vidět v jakém prostředí žije Tiny" Promluvil a přitiskl se ke mě, tak se jsem byla na něho úplně opřená a i když neměl žádného stojáka, tak jsem ho cítila,,Ty nemáš kalhoty?" Přešel na moje odhalené stehno, které jemně stiskl.

,,Dobře a v kolik přijdou?" Vzala jsem mj ruku, propletla jsem nám prsty a dala jsem naše ruce pod mojí hlavou nad čím se zasmál, ale nijak to nekomentoval.

,,Nevim, to mi neřekli, takže zítra budeme celý den doma" Dal mi pusu do vlasů.

,,Aha. Okay"

,,Jinak neodpověděla jsi na mojí otázku" Šeptl mi do ucha a zanechal na krku pusu,,Co všechno máš na sobě?" Natiskl se ještě víc na mě a odtáhl svojí ruku z té mé a položil jí na můj podbřišek.

,,Na co ti to je?" Zasmála jsem se i když jsem byla nervózní

,,No ták, co máš na sobě?" Zasmál se a přešel rukou na vnitřní stranu stehna, těsně rozkroku a já mu jí hned chytila, a i přes to jak mi stiskl stehno jsem mu mu jí dala pryč a držela mu jí. Ve vzduchu.

,,Mám jenom kalhotky a tílko" Ušklíbla jsem se.

,,Ty nemáš podprsenku?" Ušklíbl se a i přes to, se jsem mj držela ruku mi sáhl na prso.

,,Nech toho" Zasmála jsem.

,,Fajn" Dal mi pusu na líčko a odtáhl se odemě a sedl si.

,,Kam jdeš?" Nechápavě jsem se koukala na jeho záda.

,,Musíš se prospat" Otočil se na mě, sklonil se ke mě a zanechal mi pusu na rty,,A já musím na záchod, něco vyřešit" Ušklíbl se a mrkl na mě.

,,McCanne" Zasmála jsem se,,Fajn, tak jdi, hlavně ať ti to netrvá hodinu" Mrkla jsem na něho.

,,Neboj Gomézová" Mrkl na mě a pak se zvedl a stratil se za dveřma záchodu.

Se smíchem jsem pokroutila hlavu a koukla jsem se na Faith, která pomalu začínala usínat. Usmála jsem se a zanechala jí pusu na líčko.

Teď, když si to vemu. Jak mu řeknu, že jsem možná v tom? Ano možná, jelikož jsem ještě nebyla u doktorky. Neřeknu mu to, za to nebudu vědět na stoprocent.

Musím hlavně předním co nejlíp schovat testy, které jsou v koupelně, která je spojená se zácho.. Sakra!

••••

Takže 😁

•Najde Jason testy? 😁

Vaše Mia♡

My Life Is So Sad..Where stories live. Discover now