Kaçış 2

9.6K 532 49
                                    

Arkadaşlar bu christian. Ve ayrıca okuduğunuz için teşekkürler. Umarım bu şekilde yükselmeye devam ederiz :-) 
        Nereye gideceğimizi bilmiyorduk. Zaten nerde olduğumuzuda bilmiyorduk. İyice beynimiz karışmıştı. Hızlı olmamız lazımdı çünkü her an uyanabilirlerdi. Ama hangi yoldan gidecektik? Evin her yanı orman kaplıydı. Ama sanki araç geçmiş gibi tekerlek izleri vardı. Bizde ordan gitmeye karar verdik...
       Yaklaşık 10 dakika sonra...
        İçimden lanetler ediyordum. 10 dakikadır aralıksız koşuyorduk ve ben okulumda en yavaş koşan idim . En sonunda Dael elimi tuttu. Bende ona ayak uydurmak zorunda kaldım. Ağaçlar gitgide seyrekleşiyordu. Buda yakında bir otobana çıkacağımızı gösteriyordu. Yada ben öyle tahmin ediyordum.
       Tahmin ettiğim gibi bir otobana çıkmıştık ancak hiç araba geçmiyordu. Bizde ileri doğru yürümeye başladık. Olamaz! Arkamizdan sesler gelmeye başladı. Kafamızı çevirdiğimizde yine duman adamları gördük. Gene koşmaya başladık. Bu koşma hiç bitmeyecek miydi acaba? Sanırım bu islerden kolay kolay paçayı sıyıramayacaktık. Peşimizde Christian gibi psikopat bir maşozist bir adam oldukça hiç mi hiç kolay olmayacaktı. Dael durdu ve döndü. Bende döndüğümde ise adamların yarısı cayır cayır yanıyordu. Bende bir deli gibi yanan adamları gördükçe gülüyordum. Sanırım güçler bende yan etki yapmıştı.
     Yine koşarken buldum kendimi. Yaşasın!! Bir araba geçiyordu. Biz de otostop cektik. Dael bir kaç yer söyledi. Ve başka bir dilde konuştu. Ne dediğini  biliyor muydu bu ?
      
    Arkadaşlar ben bölümleri her zaman kısa tutacağım. Ama günde 2-3 bölüm yayınlamaya çalışacağım.

Sizce nasıl oluyor ?

Lütfen yorumlarınızı ve yıldızlarınızı eksik etmeyin.
:-):-):-)

Irklar Akademisi (Askıda)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin