•||chapter 8||•

69 3 1
                                    

Puck

We lopen samen naar binnen en Jayden loopt achter ons aan.

'Puck loop je ff mee naar de receptie.', vraagt Shawn.

Ik knik en loop met hem mee.

'Er is gereserveerd op de naam Mendes.'. 'Ja dat klopt u krijgt de sleutel van het penthouse en we wensen u een prettig verblijf in het hotel.'.

Shawn knikt pakt de sleutel en loopt naar Lynn toe. Waar de rest trouwens ook staat. 'Hoorde ik nu penthouse?', vraagt Lynn als we weer terug bij de Maynard's staan.

'Misschien.', antwoord ik en we beginnen met lopen. 'Nee ff serieus Puck, penthouse?'.

'Je ziet het wel als we bij de kamer zijn.'

'Maar-'.

'Hou op met vragen Lynn, je ziet het wel als we er zijn.', zegt Conor geïrriteerd en ze rolt met haar ogen. 'Is er iets?', vraag ik aan haar. 'Nee, hoezo?'

'Je doet ineens zo kortaf en chagrijnig.'

'Dat kan toch?'.

'Dat kan maar normaal ben je niet zo.'

'Oke.'

Ik besluit er niet verder op in te gaan want dan irriteer ik me nog meer aan haar dan ik nu al doe.

'Shawn bij wie slaap ik, want ik neem aan dat Lynn vanacht alleen slaapt ze doet namelijk echt kortaf en chagerijnig tegen mij.', fluister ik in zijn oor.

'Nou Conor gaat al bij Lynn zij die net tegen mij en aangezien Jack al bij Jayden slaapt.'.

'Moet ik bij jou.', maak ik zijn zin af.

Hij knikt. 'Oké voor 1 nacht is dat toch niet erg.'.

Ik pak mijn koffer die Jayden nog bij zicht heeft staan en we nemen de lift naar de bovenste verdieping.

'Wow super nice.', zeg ik als we aankomen bij het penthouse en we naar binnen zijn gelopen.

'Ik ben een kamer shotgunnen.', zegt Conor en rent als een kleuter door het penthouse heen. 'Duidelijk een Maynard.', mompel ik en ga zitten op de bank die midden in de kamer staat.

'Aye heeft iemand Lynn gezien?', vraagt Jack en kijkt zoekend om zich heen. Zodra hij naar mij kijkt stralen zijn blauwe ogen door de zonnestralen die op zijn pupillen vallen.

Een tinteling gaat door mijn lichaam. Vind ik hem nu echt leuk? Nee toch. Ik heb er al een keer met Lynn over gepraat en zijn vond het wel schattig als we wat kregen maar ze ging me wel vermoorden als ik hem brak, of andersom.

'Ik ga wel even kijken. Gaan jullie maar alvast naar de zaal.', zeg ik en Jack knikt.

De jongens lopen het penthouse uit en Shawn doet de deur achter zich dicht. Ik sta op en loop naar het balkon. Lynn trekt zich altijd terug op haar balkon als niemand thuis is of als niemand op haar let.

'Aye dikke, supp?', vraag ik bezorgd en ga naast haar zitten. Lynn reageert niet en kijkt kil voor zich uit. Dit is normaal, als ze met iets zit is het altijd even stil en dan begint ze uit het niets te vertellen-.

'Ik zit er gewoon mee dat wij het geld hier nooit voor gehad zouden hebben. Ik voel me schuldig dat ik niks heb kunnen bijleggen hiervoor. Shawn en Jayden en zelfs jij hebben dit allemaal betaald. Dat is oneerlijk en ik moet nu zeker 4 maanden gaan sparen om jullie dit allemaal terug te gaan betalen.'

Zoals nu.

'Nee Lynn is niet nodig. Je weet niet hoe dankbaar ik jullie ben dat ik altijd langs kan komen als ik me alleen voel of als ik het thuis niet zie zitten. Jay vindt het zo fijn om jullie om zich heen te hebben, boeit niet hoeveel geld jullie hebben. Lynn, jij bent ervoor gemaakt om mensen op te vrolijken met alle moeite die nodig is, dat is toch ook super? En, je hebt Jack en Conor, Jayden en mij, dan heb je geen geld nodig om mensen op te vrolijken.'

'Misschien wil ik dat wel helemaal niet. Ik wil niet altijd getrakteerd worden omdat wij bijna geen geld hebben. Ik waardeer het, echt waar, maar het wordt tijd dat ik op mezelf ga wonen, zelf ga verdienen om rond te komen.'

'Dan gaan wij dat samen doen. Wij tweetjes samen in een appartement.', zeg ik en Lynn knikt.

'Deal?'

'Deal.'

Meet Him Again ~ft.Shawn Mendes~ Where stories live. Discover now