you me and it? h2.2

42 4 8
                                    

Pov scarlet
Bang kijk ik luke aan. Want ik wens mijn kind echt geen leven zonder een vader. Luke zucht. 'Goed.'zegt hij zacht. Opgelucht kijk ik naar luke. 'Maar ik hoor een maar.'mompel ik. Luke grinnikt. 'Je kent me te goed.'zegt hij. Ik kijk hem heel serieus aan. 'Sorry ja,nee ik uhm...ik wil wel dat we dan met ze 3e in 1 huis wonen.'gaat hij verder. Met grote ogen kijk ik naar luke. 'Serieus?'vraag ik. Luke knikt. Ik sta op en vlieg hem om de hals. 'Scar,rustig.'grinnikt hij. 'Laat mij,ik ben gewoon blij dat je het doet en al helemaal samen wonen.'zeg ik blij. 'Ik doe het niet voor jou maar voor het kind,ik vind het zielig als die zonder een vader moet leven.'zegt luke nu weer serieus. Iets teleurgesteld kijk ik hem aan maar knik wel. 'Ik uhm.. Ga maar eens.'mompel ik. 'Doei.'zegt luke. Ik zwaai en huppel gewoon bijna naar huis. Ik bel aan en de deur wordt gelijk open gedaan door een entousiaste kaylee. 'EN EN EN.'gilt kaylee hyper. Ik glimlach. 'Hij wilt ervoor zorgen maar dan moeten we wel samen wonen.'glimlach ik. Kaylee slaakt blij een gil en rent hyper naar binnen. Derest kijkt me vragend aan. 'Luke wil het houden maar wil dan ook gelijk samen wonen.'glimlach ik. 'Serieus umg!'gilt elouise blij. Anouk schiet in de lach door elouise. 'Daar ben ik blij mee.'zegt michael blij. Ik glimlach. Ik voel mijn mobiel trillen en zie dat ik een appje van luke heb?
Prive lucas --> scarlet
Lucas: scar?
Me: jah??
Lucas: ik heb een huis gevonden =)
Me: echt 😱
Lucas: ja anders zeg ik het niet he!?😏😂
Me: hehe wist ik wel😅
Lucas: ik heb al gebelt enzo en we kunnen morgen gaan kijken bij het huis oke?
Me: uhm ja is goed
Lucas: okey dan tot morgen.
Me: tot morgen
'Was dat luke?'vraagt elouise. Ik knik. 'Over het huis,morgen mogen we kijken.'andwoord ik. 'Wait,luke heeft al een huis gevonden?'vraagt michael. Ik knik hevig. 'Nice,maar ik ga eens naar huis anders vragen de jongens zich af waar ik ben.'grinnikt hij. 'Okey,tot snel mike.'zegt kaylee. Ze geven elkaar een kus en michael gaat weg.

Pov luke
Waarom heb ik dit ooit aangeboden! Waarom heb ik uberhaupt ja gezegt. Omdat het kind anders geen vader heeft en dat wil jij niet. Owja,dankje. Maar waarom moest ik aanbieden dat we dan met ze drieën in 1 huis gaan wonen!? Omdat je nog steeds van haar houhoud. Ik zucht even en bel aan. Ashton doet open en kijkt me vragend aan. 'Scarlet is zwanger van mij en vroeg of of ik ook voor hem/haar wil zorgen.'mompel ik. 'Serieus!?'zegt ashton met grote ogen. Ik knik. 'Wow bro gefeliciteerd! Wat heb je gezegt?'zegt ashton. 'Ik heb ja gezegt en aangeboden om dan samen te wonen.'mompel ik. Ashton kijkt me heel sirieus aan. 'Heb je dat echt gedaan?'vraagt hij. Weer knik ik. 'Wajow bro,dat gaat lastig worden.'andwoord hij me. 'I know i know,alles voor het kind. Ik heb gewoon medelijden met het kind,anders moet die zonder vader leven.'zeg ik. 'Das waar das waar.'zegt ashton. We lopen naar binnen en vragend kijkt calum me aan. Ik leg het uit aan calum. 'Wow bro gefeliciteerd man.'zegt calum. Hij geeft me een bro hug (zo noemt mijn beste vriend dat😂 al is hij gay hij noemt het bro hug😂) ik pak de laptop en kijk naar goeie gezins woningen. Als ik er 1 gevonden heb app ik naar scarlet. Ik klap de laptop dicht en zucht even. Een fucking kind heb ik.

Chatting (5sos And 1D) HerschrijvenWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu