hoofdstuk 32

1K 25 2
                                    

Louis p.o.v

ik zag online allemaal fotos van Liam en een meisje staan en van Zayn en een meisje, ik was nu op het vliegveld, we stapte in een taxi. Ik belde Harry, ik kreeg zijn voicemail, ik belde hem nog een keer en ik kreeg heel snel de voicemail, hij drukte me weg. Skye had gezegd dat ze me had dronken gevoerd en toen seks me had gehad en ze niks voor me voelde, ze zei dat ze een vriendje had, ik en Harry waren gebruikt, ze was naar huis gegaan.

Harry p.o.v

Ik gooide me mobiel weg, ik wilde nu niet gestoord worden. Ik ging weer op Anouk liggen en ging in haar. Ik kreeg een sms van iemand. 'vanavond feestje wij vijven en meiden, ik nodig Sunidhi uit' stond er het was van Louis, ik was namelijk uit Anouk gegaan en gekeken wat er was. Ik zette mijn mobiel uit en wilde weer naar Anouk, maar ze was zich aan het aankleden. Ik kleedde me ook aan.

Louis p.o.v

We hadden een paar glazen alcohol op, de meiden waren boven, ook een vriendin van Zayn Sade. 'oke wie doet ermee met een weddenschap?' zei ik zonder echt na te denken. de jongens schreeuwde ik tegelijk. 'wie het eerst zijn vriendin zwanger maakt' zei ik. 'jaa' schreeuwde ze. 'de winnaar mag beslissen wat de rest moet doen en de meiden mogen niks weten' zei Harry. We waren allemaal dronken, ik het minst en kon nog een beetje nadenken. Ik riep Sunidhi, ze kwam naar me toe we gingen naar mijn kamer, de andere jongens haalden de andere meiden.

Ik begon Sunidhi te zoenen en rukte letterlijk de kleren van haar lijf, ze lag daar naakt op bed, ik mijn eigen kleding uit en ging op haar liggen, ik ging in haar en begon op een goed tempo te stoten, kreunen verlieten onze monden. we kwamen beide klaar. Sunidhi zei dat ze naar haar appartement moest, ze moest morgen vroeg op voor haar sollicitatiegesprek. Ze kleedde zich aan vertrok. 

Niall p.o.v

Ik wilde Britt niet zwanger maken, ik besloot met haar snel weg te gaan. We liepen naar buiten naar een bar, het was 11 uur.

Harry p.o.v

Ik ging in Anouk, ik begon hard te stoten, ze kwam al snel klaar en ik ook. Het was best saai, deze seks. Ik ging uit haar en deed mijn zaak in haar mond, ze likte de rest van mijn sperma af en begon me te pijpen, ik kreunde, ik haalde mijn zaak uit haar, ik pakte een dildo en stak die in haar. ze kreunde, we stopte en Anouk en ik gingen naar buiten, nadat we ons hadden aangekleed. Deze seks was toch niet zo saai als ik eerst vond.

=============

wat gaan Zayn en Liam doen?

zal ik het volgende verhaal over een sprookje doen of over de hungergames?

(beide met 1d, mar zal we nog even duren voordat ik het ga schrijven)

adopted one direction(met 13+)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu