hoofdstuk 18

1.5K 43 1
                                    

Jade p.o.v

Daar stond ik dan recht tegenover mijn gemene stiefvader, hij liet me altijd klusjes doen, ik was een soort assepoester alleen wordt ik niet gelukkig. 'Ik heb een vriendin en ik wil jou niet' zei hij. Hij rende naar boven en kwam terug met een tas. Hij duwde me de deur uit, ik was officieel dakloos. 

Harry p.o.v

ik haalde mijn handen van Skye's ogen, iedereen riep gefeliciteerd. We waren bij haar thuis, Liam was er niet, maar de andere jongens wel en wat vrienden.

S' avonds

Ik bleef bij Skye slapen, de rest ging naar huis. Het was een geslaagd feest geworden.

Louis p.o.v

Ik kon het niet, ik kon Skye niet zoenen op haar feest, om Harry kwaad te maken. Sunidhi gaat boos op me worden.

Harry p.o.v

Ik lag op bed, Skye kwam de badkamer uitlopen. Ze begon te strippen, ik zag dat mijn bobbel in mijn onderbroek groter werd. Skye kwam op me liggen, ze maakte een zuigzoen in mijn nek en we gingen daarna tongen. Skye deed haar tanden op de rand van mijn onderbroek, ze trok hem naar beneden. Ze begon me te pijpen, daarna draaide ik ons om. Ik vingerde haar en liet daarna mijn tong in haar rondjes draaien. Ze kreunde, ik maakte daarna 3 zuigzoenen, eentje in haar nek, eentje bij haar wang en een op haar borst. 'nou ziet iedereen hoe vaak wij het hebben gedaan' zei ze. Ik ging in haar en begon op en neer te gaan. We deden het 4 keer, één keer voor elke zuigzoen.

Harry p.o.v (volgende dag)

ik liep door het park, ik zag een meisje op een bankje zitten. Was het Jade, van de middelbare?

Ik  liep naar haar toe, het was inderdaad Jade, ik begon een gesprek met Jade over wat er gebeurt was de laatste tijd. Ik had jade aangeboden om bij ons een tijdje te blijven, we liepen nu naar huis.

Liam p.o.v

Ik ging met Silvia naar het winkelcentrum, we hadden veel gekocht. De laatste winkel was een ondergoed winkel, ik wilde buiten wachten maar Silvia trok me mee naar binnen. Silvia was bezig met passen, ze vroeg of ik wilde helpen. Ik maakte haar bh sluiting vast en ze draaide zich om en vroeg hoe het stond. 'mooi' zei ik en ik liep naar buiten. Ze had een goddelijk lichaam, maar ik moest stoppen, ze was mijn dochter, nou officieel die van Zayn, hij heeft zijn handtekening gezet.

Silvia p.o.v

Serieus zei hij alleen mooi! ik vroeg of Liam weer wilde helpen. Hij maakte mijn bh sluiting los, ik draaide me om en vroeg wat hij nu van me vond. Hij keek me met grote ogen aan, ik was hem alleen aan het plagen door die zoen van hem. Hij liep het pashokje uit. Ik kleedde me aan, Liam en ik betaalde het ondergoed wat ik allemaal had gepast en we gingen naar de Mac Donalds.

Jade p.o.v

Ik liep naar boven naar de douche, Harry zou een kamer voor me klaar maken. Ik botste tegen een jongen aan, we keken in elkaars ogen, het leek of de tijd stil stond. Ik liep door en ging naar de douche. 

Louis p.o.v

Harry was op de laptop kleding aan het bestellen voor Jade, ik vroeg of ze een vriendje had. 'is Lou verlieft?' zei Harry. 'Nee' zei ik snel

Niall p.o.v

Ik mocht naar huis, Britt vroeg of ik bij haar wilde blijven. Dat wilde ik wel, we haalde spullen van mij en Buddy en gingen een paar dagen bij Britt logeren.

==========

liegt Harry nu?

ik update morgen weer

adopted one direction(met 13+)Where stories live. Discover now