hoofdstuk 14

1.7K 39 2
                                    

Niall p.o.v
De volgende dag wilde ik opstaan uit mijn bed, maar mijn spieren voelde slap. Buddy lag naast me en ging op me liggen toen hij zag dat ik wakker was geworden.  Ik hoorde iemand mijn naam roepen, Buddy ging van me af, ik stond op, maar lag na een paar seconde op de grond. Ik stootte mijn hoofd tegen de rand van mijn bed toen ik viel, ik had barstende koppijn.  Buddy rende de deur uit en ik hoorde hem hard blaffen, een paar seconde later stond Paul voor me. Hij hielp me overeind en ik bedankte hem, Paul keek me verbaasd aan. ‘Wat?’ zei ik. ‘Je bent normaal’ zei Paul. Ik keek hem verbaasd aan. 'Leg ik je later uit' zei Paul.

Louis p.o.v
De laatste dagen ging alles goed totdat Sunidhi uit de kliniek kwam, ze wilde mijn hulp. Liam had uitgelegd aan ons allemaal wat er gebeurt was. Sunidhi wilde Skye en Harry uit elkaar, Ik vroeg hoe ze wist dat ze bij elkaar waren. Sunidhi zei dat ze het uit een magazine had. Ik ze dat ik mee deed, ik had een oogje op Skye en wilde sowieso niet dat Sunidhi iets ergs zou uitspoken. 

Niall p.o.v
Britt en ik waren net uiteten geweest, ik voelde echt iets voor haar.

Liam p.o.v
Tara had net gezegd dat we een time-out moesten nemen met onze relatie, ik was kwaad, ik moest me afreageren en wist gelijk op wie. Ik ging naar boven, er was niemand thuis. Ik liep Luca's kamer in en Luca schrok, ze stond in haar ondergoed, ze had een dun slipje aan en een dunne bh, zo mooi. Ik voelde mijn bobbel groeien. Ik liep naar Luca toe, ik had 2 uur de tijd, dan zou er weer iemand thuis komen. Ik duwde Luca op bed neer en bond haar armen en benen vast. 'Luc ik ga je sekslessen geven, maar in 2 uur, oke wat heb je allemaal al gedaan?' vroeg ik. 'ik ben gelikt en gevingerd' zei ze schamend en bang. Ik ging op haar liggen en begon haar te zoenen, mijn tong wilde toegang, dus ik kneep in haar borsten en haar mond ging open, ik begon ruw te tongen. Ik stopte en zei dat we een andere keer de les over sweetspot zouden doen. Ik begon op een plek op haar borst hard te zuigen en gaf likjes. Ik maakte een zuigzoen, 'oké dat ook gedaan, we hebben nog een uur, de tijd gaat snel als je het naar je zin hebt' zei ik. Ik maakte met mijn handen haar bh open en gooide die in de kamer, ik rukte haar slip kapot en voelde dat ze nat was. 'je vond het ook lekker' zei ik. 'dit is de pijnlijkste les, ik ga nu langzaam in je, ik ga je wijder maken, maar niet te wijd en ik ga niet te ver in je, omdat je geluisterd hebt' zei ik. Ze knikte. 'O wacht ik heb twee beloningen voor je' zei ik,
=====
wat zouden die beloningen zijn?

adopted one direction(met 13+)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu