hoofdstuk 10

2.1K 51 1
                                    

Niall p.o.v

'nee dan wordt hij als hij wakker wordt nog bozer' zei Harry. 'wat dan wachtten totdat hij neer valt?' vroeg Paul. 'we kunnen doen alsof' zei Liam. Ik liep door en hoorde de jongens steeds minder, ik liep naar de kleedkamer waar Britt eerst was. Ik hoorde dat de jongens steeds dichterbij kwamen en tegen elkaar zeiden dat ik toch verdoofd moest worden. Ik werd steeds misselijker, duizeliger en had steeds meer pijn aan mijn enkel.

Ik viel op de grond en kromp in elkaar van de pijn, er ging een traan over mijn wang. Al snel zaten ze bij me, elke keer als ze me aanraakte, werd ik boos. Ik hoorde steeds minder en mijn oogleden gingen langzaam dicht.

Avond(9 uur)

ik werd wakker en zag dat ik in mijn bed lag. Ik was niet duizelig meer, wel een beetje misselijk. Ik zag dat om mijn enkel gips zat, het was gelukkig loopgips. er stond ook een schoentje ik deed die aan en liep langzaam naar beneden.

Paul zat beneden, hij vertelde dat Harry en Zayn naar hun vriendin waren en Louis en Liam naar de bios met vrienden. Ik had dus een soort babysitter, ik bleef op de bank zitten, Paul was even later in slaap gevallen. Ik ging naar de gang, deed mijn jas aan en liep naar buiten. Denken ze dat ik nog een kind ben of zo een oppas! het was koopavond en ik liep in het winkelcentrum, ik liep een dierenwinkel in. 'Kan ik u helpen?' vroeg een meisje. 'ik kan ik een pup even aaien?' vroeg ik. 'ja natuurlijk' zei ze. ik liep achter haar aan, we stonden voor een hok met allemaal puppy's. 'ik wil degene die daar stil in het hoekje ligt' zei ik. 'weet u het zeker die doet bijna niks' zei ze, ik knikte. even later zat ik op de grond met een puppy te spelen, de puppy was helemaal blij. 'hij doet dat bijna nooit, hij mag u wel' zei ze. 'ik neem hem' zei ik. Ik betaalde en tekende papieren. ik kocht ook allemaal honden spullen, er kwamen meisjes binnen rennen en gilde toen ze me zagen. het meisje van de winkel(Claire) wilde de ze de winkel uit zetten, maar ik had een beter idee. 'als jullie me helpen met de spullen, mogen jullie met me op de foto en een handtekening' zei ik. de meisjes wilde dat wel, we liepen naar huis, ik had Buddy(de hond) vast. Ik liet ze stoppen een straat voor mijn huis, ik ging op de foto en gaf ze handtekeningen. Ze beloofde niks over Buddy te zeggen. Ik liet Buddy nu wel zelf lopen en tilde de spullen. het was zwaar en duurde lang voordat ik thuis was. ik opende de deur en liep naar binnen.

Ik had alles klaar gezet voor Buddy, er was niemand thuis. Ik had hem zo genoemd, omdat we gelijk vrienden waren. Buddy lag op mijn schoot te slapen, hij snurkte zacht. Ik hoorde iemand binnen komen, het waren Louis en Liam

Sunidhi p.o.v

Ik heb me goed gedragen en misschien mag ik hier eerder weg, ik heb al veel ideeën om hem terug te pakken. ook hele erge en ik ga de liefde van mijn leven voor me winnen en ruim iedereen aan de kant die er tussen staat.

=====

zullen ze boos op Niall zijn?

adopted one direction(met 13+)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu