Prológus

1.1K 56 6
                                    

A réten két kisgyerek játszik. Egy fiú, és egy lány. A lányka szőke haja csillog a napsütésben,miközben kacagva fut a rózsaszín hajú fiúcska elől. A kicsi hirtelen sárkány-szárnyakat növeszt,és úgy teríti le koronás játszópajtását. A kislány fejéről lecsúszik a tiara,amit a sárkányka felkap,majd a saját kobakjára biggyeszt. 

–Natsu-chan add vissza! A papa mérges lesz rám!!– könyörög a szőke hercegnő. 

-Nem adom! Kapj el!!-kacag a Natsunak nevezett, majd rohanni kezd a füvön. Hirtelen egy másik kislány oldalról ráveti magát. 

-Adod vissza tolvaj sárkány!!-a lányka kék tincsei az arcába hullanak,miközben Natsuval dulakodik.

–Luce-chan ments meg!! Juvia-chan megfojt!!–siránkozik a sárkányfiú,miközben a földöz szegezve feküdt. Lucy odarohan, és megöleli a Juviának nevezett kislányt. 

-Arigatou Juvia-chan!!-puszilja meg a kék hajú lány arcát

Ops! Esta imagem não segue as nossas directrizes de conteúdo. Para continuares a publicar, por favor, remova-a ou carrega uma imagem diferente.

-Arigatou Juvia-chan!!-puszilja meg a kék hajú lány arcát. Juvia is magához szorította a szőke lányt,majd a nyelvét nyújtva Natsuhoz fordul.

–Juvia nem szereti amikor elveszed Lucy-chan  koronáját!! Jude-sama mérges lesz!– néz csúnyán a kislány

Ops! Esta imagem não segue as nossas directrizes de conteúdo. Para continuares a publicar, por favor, remova-a ou carrega uma imagem diferente.

–Juvia nem szereti amikor elveszed Lucy-chan  koronáját!! Jude-sama mérges lesz!– néz csúnyán a kislány. Natsu lesüti a tekintetét,és bocsánatot kér, majd már futna is tovább, de egy

-Natsuuu!!! Hol vaaagy!!!!!!!?!?????-hallatszik egy üvöltés az erdőből. 

-Gray-chan erre!!!!!!-Lucy integetni kezd a közeledő fiúnak. A Graynek nevezett fekete hajú fiú futva érkezik,majd lefékez a kis csapat mellett.

 A Graynek nevezett fekete hajú fiú futva érkezik,majd lefékez a kis csapat mellett

Ops! Esta imagem não segue as nossas directrizes de conteúdo. Para continuares a publicar, por favor, remova-a ou carrega uma imagem diferente.

-Natsu te vagy a fogó!-kiáltotta,majd ő és a két kislány futva menekültek. Natsu nekiiramodott,ám ekkor egy hatalmas test puffant a réten. 

-Natsu,Gray! Már rég otthon kellene lennetek!-egy mély hang zengte be a környéket. Igneel volt az,a tűzsárkányok királya. A jelenlegi béke egyik előteremtője,és a Tartaros birodalom uralkodója. 

-Upsz ez Igneel!-Bocsi lányok!-fordult meg Gray,és visszairamodott Natsuhoz. Barátja már nagyban vitázott. 

-De Igneel még egy kicsit!!!-nyafogott Natsu

Ops! Esta imagem não segue as nossas directrizes de conteúdo. Para continuares a publicar, por favor, remova-a ou carrega uma imagem diferente.

-De Igneel még egy kicsit!!!-nyafogott Natsu. A sárkány mérgesen pillantott le a követelőző fiúra. Majd tekintete a futva érkező Grayre suhant. 

-Gray! Megmondhattad volna neki hogy mennetek kell!-pirított a fekete hajú fiúra is. 

-Tudom tudom,de eltévedtem,és csak keresgélés után találtam meg őket. 

A két kislány távolról nézte a vitát. Nemsokára a két fiú felszállt a sárkányra,majd elrepültek. Ám előtte még integettek nekik. Lucy lelkesen rázta kis kezeit. 

/10 évvel később/

-Natsu mi a baj!?-Lucy rémülten nézte a fiút. Az említettnek szányai,szarvai és farka nőtt,testéből hőség áradt. 

-Azt mondtam hagyjál!!!-üvöltött a lányra. 

-Ha Igneel látná mit csinálsz....!-Lucy dühösen nézett a dühöngő Natsura. 

-Igneel meghalt!!!!!!!!!! Meghalt!!!! És a te birodalmad ölte meg!!!!!!!-Natsu teljesen elvesztette az eszét. A szájából tűz lövellt ki,és ke!ényen egy fához csapta Lucyt a farkával. Lucy fájdalmasan felnyögött. Szemében a színtiszta félelm csillogott. Natsu ettől összerándult. Lecsillapodva nyújtotta a kezét régi barátjánk,de a lány csak összerezzent. 

-Lucy....? Én...én...sajnálom...-suttogta Natsu. Lucy felpattant,és keserűen,könnyeit visszanyelve nézett a fiúra. 

-Natsu...mivé váltál Natsu?-kérdezte,majd elfutott. Natsuban újra felment a pumpa. Ordibálni és csapkodni kezdett,majd felégette maga körül a fákat. Lucy távolról nézte,ahogy oly' kedves barátja elszáll. Összeszorult a szíve. Natsu cserbenhagyta. Pedig...... Lucy nem tudta mit gondoljon. A saját érzéseiben sem volt biztos a fiú irányz.  Hirtelen a fàk közül Juvia lépett ki. Meggyötörten szorongatta a nyakát,levegő után kapkodva botorkált. A testét véres karcolások borították. Mikor meglátta Lucyt,odasietett. 

-Lucy! Jól vagy? Juvia úgy aggódott!! Mi van a Dragneel gyerekkel?!-kérdezte egyre dühösebben. Lucy csak szomorúan nézett. Az a nap sötét nap volt. Igneel meghalt. Egy elvetemült ölte meg az emberek közül,aki nem volt elégedett a békével. A világukban eddig béke uralkodott. De most ez a béke szertefoszlott. Lucy és Juvia egymásra támaszkodva mentek vissza. Otthon Erza várta őket. 

-Sötét napok várnak most a birodalmadra Lucy.-mondta szomorúan,majd a szobájába kísérte a szőke hercegnőt. 

/2 évvel később/

-Lucyyyy!!!!!!!! Ma lesz a szülinapoood!!!!!!!-csapta ki Juvia az ajtót. Lucy még az ágyban feküdt. A naplóját írta. 

"Ma van a 18. szülinapom. Eddig semmi nem történt. A tartarosiak nem támadtak. Anya és apa büszkék rám. Juvia is jól van. Erzát eljegyezték,Levy-channak tegnap volt az esküvője. Ma mentek nászútra. Jajj olyan boldog vagyok!!"

Lucy becsukta a naplóját. Boldogan vágott neki az új napnak. Nem tudta,hogy az a nap lesz az egyik legsötétebb nap az életében. 

Nos ez lenne az új könyvem első rész. Mivel már tudom,mi lesz a köviben,azt is nemsokára megírom. Végül ez nyerte a szavazást. Remélem tetszett nektek ez a kis bemutatkozó rész,bár igen rövid lett.😅 Nos de addig is jó VAKÁCIÓT!! Sayonara minna!

Lángok martalékává (Nalu) (Befejezett)Onde as histórias ganham vida. Descobre agora