BatCat~DC/NolanVerse

222 23 57
                                    

Κι εδώ έχω την BatCat που μου το πρότεινε η _WonderBat_
Ότι θα έφτανα στη ζωή μου να γράψω 'η BatCat που μου πρότεινε η WonderBat' δεν το περίμενα.

Τέλος πάντων.

Πρόκειται για το ship -ο Θεός να το κάνει- μεταξύ του Batman και της Catwoman από τα κόμικς της DC, το Batman The Animated Series του 1991 μέχρι 1996 αν δεν κάνω λάθος, το Animated Batman:The Brave and The Bold 2008-2011 και τέλος την τριλογία του Christopher Nolan (Batman Begins/The Dark Knight/ The Dark Knight Rises) και συγκεκριμένα το Dark Knight Rises, όπως και ως μικρότερα στο Gotham του Fox.

Στο The Dark Knight Rises, τον Batman υποδύθηκε ο Christian Bale και την Catwoman η Anne Hathaway

Ουπς! Αυτή η εικόνα δεν ακολουθεί τους κανόνες περιεχομένου. Για να συνεχίσεις με την δημοσίευση, παρακαλώ αφαίρεσε την ή ανέβασε διαφορετική εικόνα.

Στο The Dark Knight Rises, τον Batman υποδύθηκε ο Christian Bale και την Catwoman η Anne Hathaway.
Στο Gotham τον Bruce Wayne o David Mazouz και την Selina Kyle η Carmen Bodicova.

Status: Canon (ε, υπάρχουν και λάθη σε αυτή τη φύση, δε γινόταν να τα έφτιαχνε όλα τέλεια ο Κύριος)

Πρωτοεμφανίστηκε: Στα κόμικς του Batman (Detective Comics) το 1940

My Status: Από τα NOTPs που έχω στη DC είναι το #2

My Opinion: Παιδιά, αυτό το ship δεν ξέρει τι θέλει. Σοβαρά. Από τη μια τους βλέπεις που κυνηγιούνται και πάει ο Batman να την πιάσει κι από την άλλη sex σε rooftop σαν να μην υπάρχει αύριο. Για καιρό η Selina Kyle(έτσι τη λένε την Catwoman) δεν γνώριζε καν τη μυστική ταυτότητα του Batman ενώ εκείνοι είχαν 'σχέση'. Ανεπίτρεπτο.
Έπειτα, ο Batman ΔΕΝ της αξίζει. Η Selina Kyle είναι μια εγκληματίας, μια πουλημένη με τόση άθλια ματαιοδοξία που κλέβει οτιδήποτε περιέχει χρυσό και πολύτιμους λίθους. Αγάπησε τον Batman επειδή ήταν ο dark knight, επειδή ήταν ο κίνδυνος. Δεν ξέρει καλά τον χαρακτήρα του, ούτε την προσωπικότητά του κι ορισμένες φορές ούτε το όνομά του (!).

Κι όσον αφορά το Gotham -γιατί είμαι σίγουρη ότι οι περισσότεροι θα μου πείτε Τι λες ρε; Στο Gotham έχουν υπέροχη σχέση κλπ κλπ κλπ θεωρώ ότι το όλο concept της Little BatCat είναι ΑΒΑΣΙΜΟ και ΑΤΟΠΟ για να μην πω ΠΑΤΑΤΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ. Απλώς, χρειάζονταν ένα ship για τον μικρό Bruce και έφεραν ό,τι πιο άκυρο γινόταν. Απορώ πώς δεν έφεραν την Talia Al Ghul(θα την τακτοποιήσω κι αυτή στο μέλλον). ΔΌΞΑ ΤΩ ΘΕΏ, ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΆ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΙΕΡΆΡΧΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΥΝΔΈΕΤΑΙ Η GOTHAM ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΙΝΟΎΡΓΙΕΣ ΤΑΙΝΊΕΣ ΔΙΌΤΙ ΠΟΛΎ ΑΠΛΆ ΘΑ ΕΊΧΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΉΣΕΙ.

Ship Reactions Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα