20.BÖLÜM - Peşindeyim

19.5K 537 39
                                    

Hepinize çooooook teşekkür ederim yorumlar ve voteler için :) Multimedya kısmında Kristen'in elbisesini görebilirsiniz ;) Yorumlarınızı eksik etmeyin lütfen :) İyi okumalar.

Elin elimde, gözün gözümde
Nereye gitsen peşindeyim..
Gönül anlamaz, gönül dinlemez
Ne yapsam elimde değil..

Kader ayırsa bile dinlemem, dinlemem
Yollar ayırsa bile anlamam, anlamam..

Ben bu ömrü feda ettim
Ya seversin ya seversin
Başka şansın yok peşindeyim..
Ben bu sevdaya baş koydum
Aşımdan uykumdan oldum
Başka şansın yok peşindeyim..

 

 

Kristen aynanın karşısında ne giyeceğini düşünüyordu hala. Çok fazla abartılı giyinmeyi sevmezdi. Her şeyin sadesinden yanaydı. Ama bu gece Robert’ın kız arkadaşı olarak ailesiyle yiyeceği ilk yemekti. Bu nedenle kotla gidemezdi. Sıkıntıyla yatağa oturdu ve düşünmeye başladı. Sonra da aklına geçen gün aldığı elbise geldi. Dolaptan çıkarıp elbiseyi inceledi ve giymeye karar verdi. Altına da gri ayakkabı ve çantasını alıp makyajını tamamladı ve yola çıktı.

                                        ******           ******

Robert gösterişli deri koltuklardan birine oturmuş, oradan oraya koşturup duran Ashley’i izliyordu. Ashley her zamanki gibi oldukça abartılı bir şekilde süslediği masanın önünde durmuş eksik bir şeylerin olup olmadığını kontrol ediyordu. Robert onun bu haline güldü içten içe. O kadar mükemmeliyetçiydi ki bu gece tek bir tane hata yapan olursa Ashley’den çekeceği vardı. Robert bunları düşünürken Ashley yüksek topuklularını yere vura vura Robert’ın yanına geldi ve tam önünde durdu.

“Rob!”

“Efendim Ash.” dedi Robert şaşkınca.

“Burada ne yapıyorsun?” diy sordu Ashley sakince Robert’ı incelerken.

“Oturuyorum.” diye omuz silkti Robert. Sohbetin nereye gideceğini düşünüyordu ki Ashley’in çığlık atar gibi çıkan tiz sesini duydu. Zaten duymamak mümkün değildi zira Ashley avazı çıktığı kadar bağırıyordu! Biraz önceki sakin halinden eser kalmamıştı.

“Tanrı aşkına Rob! Aylarca Kris’in peşindeydin ve onu tavladın. Bir bayan ilk defa kız arkadaşın olarak ailenle yemek yiyecek! Ve sen burada bana rahat rahat oturuyorum diyorsun! Kristen birazdan gelecek! Şu haline bak! Şimdi beni daha fazla sinirlendirmeden hemen yukarı Paul’un odasına çıkıyorsun ve senin için yatağın üstüne bıraktığım ne varsa hepsini giyip, aşağı geliyorsun! Anlaşıldı mı?!!”

“Tamam Ash sakin ol.”

Robert korkakça Ashley’i yanıtladıktan sonra koşar adımlarla Paul’un odasına çıktı. Ashley’i kızdırmanın hayatına mal olabileceğini bildiği için dediklerini acilen uygulamaya başladı. Ashley ise hala arkasından söylenmekle meşguldü.

“Tanrım, bir de sakin ol diyor! Bu çocuk beni deli edecek!”

Ashley söylene söylene koşturmaya devam ederken bir süre sonra Robert’ın merdivenlerden indiğini gördü ve hemen dibinde bitti. Robert’ı baştan aşağı süzdü ve eliyle kravatını düzeltti.

“Rob harika görünüyorsun. Gerçekten kendimle gurur duyuyorum. Harika bir zevkim var.” dedi kendini beğenmişçesine sırıtarak.

“Teşekkür ederim Ash. Ama bu iltifat bana mıydı yoksa kendine mi anlamadım.” diye yanıtladı Robert muzipçe.

KÜÇÜK SEVGİLİMWhere stories live. Discover now