Stéla...

34 4 0
                                    

Dopadla jsem spolu se všemi na nohy přímo mezi keře a stromy.Předemnou byla tlupa démonů.Podívala jsem se na Chrise,byl celý naplý,viděla jsem každý jeho sval.Mé oči se přesunuli na Arianu a Jacka.Oba byli připravení,a já věděla že je nemůžu nechat.Vytáhla jsem stélu a přesunula jsem se kousek opodál.Chris ihned zareagoval a Chytl mne za ruku.Coto děláš zašptal.Něco zkusím.
Ariana použila svou moc aby udělala ochraný kruh mezi námi a našemi nepozvanými přáteli.
Máme asi 5min řekla Ariana.Nejsem dost silná nato abych okruh udržela déle.Dobře řekla jsem otočila jsem se knim zády a stélou začala do skály rýt symbol který jsem viděla v mé mysli.Všichni se jen dívali co to sakra dělám.
Ale,ani já nevěděla co vlastně v tu chvíli dělám.
Dokreslila jsem to a v tu chvíli jse objevil portál.Jenže v tu chvíli skončil i Ariany okruh a nám nezbývalo nic jiného než skočit.
Skočili jsme,a objevili jseme se na chatě někde uprostřed lesa.Chris ihned zjišťoval jestli je chata v pořádku a jestli na nás nečekají nějací kamarádi i vevnitř.Ariana ihned zareagovala a začala.Všechnu svou zbylou sílu použila k ochraně chaty před nepozvanými.Jack začal rozdělávat oheň.Vypdalo to tam jako v institutu.
Jen v menším provedení.Veprostřet místoti byl rozkládací gauč.Vedle gauče manželská postel.Za rohem byla kuchyňská linka a v malém prostoru za tím vším byla koupena.
Já a Chris  budeme spát na gauči a vy budete spát na posteli.Rozhodl Jack.
Já spát stejně nebudu,budu držet hlídku.Řekl Chris.Ariana se rozložila na postel a řekla.Brzy pojedeme do školy.Jen co vzbudime Alexe.
Jack se na ní podíval a řekl,já myslím že po tomhle všem nám škola bude mít co vysvětlovat.Cože? Řekl nabroušeně Chris.Mysleli jste si že to bude procházka růžovým sadem? Tohle je realita!Nikdy nevíte kdy nebo kde,někdo je.Nikomu nesmíme věřit.
Klid,řekla jsem.
A ty? Začal Chris.Co to mělo být? Jaksto udělala? Počkat to udělala ona? Řekla Ariana udiveně. Já nevím,ukázal jse mi symbol v mé mysli a já nevěděla co stím tak jsem to zkusila takhle a fungovalo to.Máš dar a ne ledajaký.Nemáš jen vidiny ale i moc.Řekla Ariana.Musíme tě začít připravovat do školy.Řekl Jack.Učit bojovat tě bude Chris.Já tě budu učit jak svůj dar ovládat a Jack tě bude zkoušet ze všeho kolem jiných.Řekla Ary.
Chris seděl v Gauči a pozoroval mne co udělám dál.Jsem nějaká unavená asi si půjdu lehnout řekla jsem nakonec.Chris se pousmál.Ariana mi uvolnila místo a po chvilce se uložili všichni kromě Chrise...

Dar حيث تعيش القصص. اكتشف الآن