Probuzení

36 1 0
                                    

Elis věděla že spí ,zdálo se jí o Alexovy  potkali se v New Yorku a chtěl jí sebou vzít domů ale ona se mu vytrhla ze sevření a řekla že nemůže že se má tady dobře a že tu zůstane společně se svými přáteli.Copak já nejsem tvůj přítel? zeptal se Alex. Si ale já tu mám rodinu odpověděla Elis.Rodinu a koho? zeptal se Alex.Ukázala neznámo kam všude byla tma.
Bylo to tak divne hne po snu z Alexem se jí zdálo o Jackovy.Že jí volá at se probudí že na ní čeká, že se nemá čeho bát, že je tu  pro ní.Ona se začala probouzet.

Chris vylezl ze sprchy  přetáhl přes sebe tmavě modré tričko a prohrábl si vlasy.Vlezl do bot a vyšel ze svého pokoje.A vešel rovnou do pokoje k Arianě a sedl si do křesla vedle Elis.Jen co se posadil vešli  do pokoje Ariana a Jake.Už si tu řekl zaskočeně Jake. Jo před chvilkou sem přišel odpověděl Chris.Co vidíš? zeptala se Ariana.Vůbec nic,je to zvláštní nedokážu jí číst myšlenky sotva jí čtu pocity řekl Chris.Ariana se na něj podívala cože? jakto?.Sám nevím řekl Chris.Probouzí se vyjekl Jacke. Všichni se hned otočili k posteli.
Elis,Elis volal na ní Jacke. Elis se konečně probudila ze spánku,otevřela oči a první koho viděla byl Jake.Pak Ariana a pak  Chris.

Jacku,řekla Elis, si to ty?
Jake jí chytl za ruku sem tady.
Jakto že ví jek se jmenuješ odkud tě zná? zeptala se Ariana.
Pamatuje si mě ještě jako prcka. Jezdil sem za ní každý rok řekl Jacke.
Ariana jen přizvedla obočí.
Jak se cítíš? zeptal se Jacke Elis.Elis celá zmatená jen odpověděla fajn,kde to jsme? zeptala se. Si v institutu  řekla Ariana a dívala se jí přitom přímo do očí.Elis se chápavě se podívala na Jecka. Si v bezpečí všechno ti časem vysvětlím řekl Jack.

​Elis se posadila z lehu,celá spocená ze snu co se jí zdál.Vedle v křesle seděl Jacke,vedle Jacka stála Ary,a uprostřed pokoje Chris.
To jsou mí přátelé to je Ariana je to čarodějka.Ariana jí uvítala bodavým pohledem.A tohle je Chris. Chris se na Elis ani nepodíval.Je to nefilim stejně jeko ty řekl Jack.
Jako já? řekla zaskočeně Elis. Nemyslíš že je to příliš mnoho informací na člověka který se právě probudil z komatu? řekl Chris.
Taky si myslím řekla Ariana. Jack se podíval na zmatenou Elis která se dívala z jednoho na druhého.Asi jo,řekl nakonec Jack.
Jak se cítíš zeptala se Ariana Elis.Je mi fajn řekla.Nemáš hlad zeptal se Jack? Ani ne odpověděla.Měla bys ležet,řekla Ariana .Elis se pousmála a řekla díky ale jsem v pohodě.Ariana jí úsměv neoplatila.Tak jak  myslíš, odpověděla suše. Já půjdu kdyby něco tak zavolejte řekl.Kam jako jdeš zeptala se Ariana Chrise?!. Ven odpověděl Chris, vrátím se tak za 3 hodinky. Zatím řekl Chris než za sebou zavřel dveře.

Asi si stejně ještě na chvíli lehnu je toho na mě trochu moc řekla Elis.
Jen si odpočiň zítra se všechno dozvíš řekl Jack.
Alex,řekla Elis. Musí mít už strach jsou to 3 dny.
Jack se na ní podíval a řekl,Elis nějakou tu chvíli sním nesmíš mluvit.
Ale to nejde Jacku,je jako můj bratr řekla Elis.
Musíš řekl Jack.
Unesli jste mě myslíš že se nebojí?! musím mu zavolat řekla Elis.
Jen jeden hovor řekl Jack a podal Elis telefon který měla na nočním stolku vedle postele.
Elis se opřela o polštář vzala telefon a vytočila Alexovo číslo.

''HALO?''
''ALEXI TO JSEM JÁ ELIS''
''ELIS KDE proboha JSI,HONEM MLUV JEDU TAM ''
''SEM SE NEDOSTANEŠ,SEM V BEZPEČÍ NEMUSÍŠ SE BÁT ZA PÁR DNÍ PŘIJEDU DOMŮ''
''COŽE?! CO TI UDĚLALI?!''
''NEVOLEJ MI PO DOBU DOKUD TU JSEM ZATÍM''
HOVOR BYL UKONČEN.

Dar Where stories live. Discover now