Ve škole

75 2 0
                                    

Když už byli  před učebnou chemie zazvonil zvonek ke konci  hodiny.
Alex se opřel o kus sloupu a smál se na Elis a řekl¨Dneska mám kliku¨
Elis se na něj dívala a smála se.¨To tedy mᚨ
Alex přešel k Elis dal ji ruku kolem r​amen a řekl¨Asi půjdeme na oběd ne? usmál se¨
Elis si dala ruce do kapes u džínů zasmála se a řekla¨Tak dem¨

Když došly do jídelny byly tam jako první což bylo lepší než být v té zácpě když se sem nahrnou spocený hlavy.
Vzali si tác a došli k jídelnímu stolku jen co si sedli nahrnulo se tam plno hladových a spocených hlav, klučičích hlav.
Elis si povzdechla a řekla tady není ani jeden normální kluk.
Alex se na ni podíval a řekl sem tady já a usmál se.
Elis mu smích oplatila.

Když dojedli došli do učebny výtvarné výchovy tu Elis zbožňovala.
Zhluboka se nadechla a vešla do učebny.
Sedla si na své místo, vedle ní hned zaujal místo Alex, usmála se na něj.
Jen co dorazila do třídy učitelka Výtvarné výchovy dorazila i Isabela.
Největší šplhoun a zároveň i nejhezčí a nejoblíbenější  holka školy.
Isabela vešla dovnitř a všechny oči se hned nalepily na ní kromě Alexových.
Isabela si sedla hned před Alexe.Posadila se a otočila se k nim a pozdravila Alexe¨Ahoj krasavče a s úsměvem od ucha k uchu¨
Jenomže  Alex jí měl pěkně na háku.Soustředil se na Elis která si prohrabávala tašku aby našla svůj skicák ¨Tady je řekla Elis s úsměvem na Alexe který jí úsměv oplatil.Když si konečně všimli Isabely která seděla před nimi zeptal se ji Alex¨ potřebuješ něco?¨.To Isabelu strašně rozzuřilo tak že se podívala na Elis a řekla jí¨ ty potvoro,a pak si uvědomila co řekla  jenže než se ji stačila omluvit. Elis byla v jejich vlasech.¨Tak ty mi budeš říkat potvoro jen za to že o tebe nemá zájem? no to uvidíme.Alex mezitím vyletěl ze židle popadl Elis za boky a stáhl jí dolů z Isabely.Elis málem upadla když se postavila na nohy podívala se na Isabelu a řekla¨Ještě jednou a budeš plešatá to ti zaručuju, a urovnala si na svém štíhlém těle bundu. Alex mezitím zvedal se země Isabelu když v tu chvíli přiběhla učitelka Výtvarné Výchovy a řekla¨Blacková do řiditelny¨. Elis se podívala na Alexe a řekla tak před školou a zasmála se smích jí oplatil a řekl¨Jako vždy¨.

Alex zvedl Isabelu na nohy ta mu v té chvíli málem omdlela v náručí když se mu podívala do očí ale vydržela to podívala se jinam a přikázala mu¨Dej ze mě ty ruce!¨....Alex jí pustil a řekl ty seš ale histerka. Isabela se na něj podívala a řekla¨No dovol to ta tvoje kámoška je strašná histerka hned po mě vyjela!.. práskla mu do obličeje výraz jaký ještě nikdy dřív neviděl. ¨ Omlouvám se za ní, za nás. Tet když mě omluvíš musím jít za tou histerkou zbohem.

Isabela běžela ven aby stihla Alexe.Když ho uviděla zakřičela na něj ¨Alexi stůj počkej musím s tebou mluvit doběhla až k němu a zavřela oči. Alex se otočil a řekl ještě něco?
Isabela se ne něj podívala omluvným pohledem a začala¨Alexi promiňte mi,nechtěla sem jen mě prostě vytočilo to že sem na tebe mluvila a tys nereagoval.Pořád si přilepenej na Elis.I když víš že se mi líbíš.Než se stačila nedechnout a začít mluvit dál Alex to nevydržel a začal¨ a jak to mám asi vědět?hmm? když si celou tu dobu ty nalepená na učitele a nebo na fotbalisty? kdo má vědět že se ti líbím když víš že Elis je mi vším a ty jí pořád v jednom kuse provokuješ? co?... Vís ty co? Elis možná neví co ty cítíš ke mě a já k tobě.Ale to neznamená že budeš ubližovat jí abys byla blíž ty ke mě.Nejdřív si uvědom co chceš dělat než začneš. Tet když mě omluvíš už musím doopravdy jít šel zběsilým krokem pak se ale otočil podíval se na Isabelu.Vypadala tak překvapeně,tak dotčeně,bezmocně. vrátil se a (popošel k ní naklonil se a políbil ji ) zatím se měj.

Isabela stuhla jakoby byla hřebíky přibitá do země její dlouhé hnědé vlasy se jí rozmotali z drdolu a pláli jí ve větru.
Když se konečně probrala viděla Alexe v zádu  za stromy,uvědomila si že musela být dlouho v šoku protože byl od ní dost daleko.
Isabela si zastrčila pramínek vlasů za ucho usmála se a šla zas dovnitř.

Dar Where stories live. Discover now