Únos

42 2 1
                                    

Alex došel k Isabele a řekl zatančíme si? Isabela na to odpověděla to je valčík ne Hip-Hop a začala se smát.Alex jí na to odpověděl to já vím tak deš teda a pousmál se ? Isabela zvedla jedno obočí a kývla.

Elis mezitím dorazila ke stolku a posadila se.Snažila se nedívat do toho davu aby neměla zas vidinu.Ačkoliv se snažila sebevíc, nešlo to slyšela hlasy, melodie,klopýtání bot,smích,..a zas měla vidinu VIDĚLA TY TÝPKY Z AUTOBUSU,VIDĚLA JE JAK SE PŘIBLIŽUJÍ Z DAVU K NÍ,  ŽE MAJÍ SPOUSTU OTÁZEK NA KTERÉ SE ONA SAMA PTÁ UŽ TÝDNY A ODPOVĚD STÁLE NEVÍ.Vidina skončila ale nebylo jí zle protože nebyla tak silná jako obvykle.Bylo jí už trochu líp.Podívala se do davu aby se podívala na Alexe, nebyl tam poskočilo jí srdce rozeběhla se dolů po schodech nebyl tam vytáhla svůj telefon aby mu zavolala byl tam záznamník udělalo se jí pětkrát tolik špatně než po vidině.Sedla si na shody a přemýšlela co bude dělat.

Alex si mezitím užíval s Isabelou v koutku za podiem,lehce jí políbil na rty a řekl počkej musím zavolat Elis aby se nebála. Isabela ustoupila dobře.Alex vzal mobil do ruky a viděl že se mu pokoušela už 6 volat hned vytočil její číslo prohrábl si husté blondaté vlasy a, a nic šlo to do schránky.Telefon si zastrčil do kapsy a řekl musím jít ještě ti ale zavolám popošel k Isabele a políbil jí na líce zatím se měj.

Alex se rozeběhl aby našel Elis nahoře nebyla dole taky ne kde by mohla být? Alexovi se udělalo mdlo.V hlavě mu syčeli hlasy '' JE TO TVOJE VINA TVOJE TVOJE!'' Rozeběhl se k podiu aby zavolal její jméno do mikrofonu ale uvědomil si že měla tu vidinu že jí někdo unesl je oba.A že jestli je ještě tady tak by jí tím mohly najít. vzal do ruky zas telefon a vytočil její číslo v tu chvíli ho někdo otočil a dal mu facku.Napřáhl se protože si myslel že to souvisí s tou vidinou ale ne,byla to Elis.

Elis na něj vyhrkla ''Kde si jako byl?? seš normální??..
Alex jí na to ODPOVĚDĚl  jo já sem debil idiot všechno možný promiň..Půjdeme domů pod.
Elis se na něj podívala a řekla  jo to si!.. zhluboka se nadechla a řekla musíme rychle odejít něco se stane měla sem zase vidinu pod řeknu ti to cestou.

Když došli dolu a  Alex doběhl pro kabáty,a  nechal tam Elis samotnou,přišel kní vysoký černovlasí zelenooký kluk.
na sobě měl bílí oblek a černého motýlka. Otočil Elis směrem k sobě, Elis Blacková? Elis ho hned poznala byl to ten z vidiny ten kluk z autobusu na kterého koukala z okýnka.Elis začala křičet ALEXI ALEXI. Začala utíkat směrem k Alexovy v tu chvíli přiběhl druhý chlapec oblečený do černého obleku, šedočerné prázdné oči jí přitáhli a nemohla se mu vykroutit se sevření.držel jí ta pevně že si zlomila ruku když se mu snažila vykroutit.Zakřičela bolestí a omdlela mu v náručí.

Alex se vrátil ale už bylo pozdě nikdo tam  nebyl teda aspoň Elis ne... vytáhl mobil a začal hledat mobilní číslo na Elis, zavolal a zvedl to cizí hlas.
''Elis kde si?''
''Elis tu není''
''Jak to myslíš není? ským to mluvím a proč máš její mobil ?''
''Je na místě kde jí žádný člověk bez moci nenajde takže se o to nepokoušej,a kdo volá to tě vážně nemusí zajímat civile''
''Najdu vás a zabiju to přísahám,jestli jí něco uděláte tak...'' Než stačil Alex větu dokončit zaznělo mu v mobilu '' HOVOR BYL UKONČEN''

Dar Where stories live. Discover now