Deel 2

382 9 5
                                    

In dit deel neemt ze je mee in haar gedachten want dan is het fijner schrijven voor mij. 😂😅 (Dan is het niet in de ik persoon)

'Heb je dat ook gehoord mal is terug op het dwaaleiland!' Zegt little Gaston. 'Ja dat weten we nu ook wel!' Schreeuwt Uma we zitten met zijn drieën in Ursula's bar hook is te laat voor de afspraak van de ontmoeting die we hadden geplant. En little Gaston is Uma aan het vervelen terwijl ik met een spreuk mal probeerde te vinden. Ik weet wat je denkt op het dwaaleiland kan je geen magie gebruiken maar mijn vader is er achter gekomen hoe je dat kan verbreken. 'En?' Vraagt Uma ik zucht ze weet metten dat ik meer tijd en rust nodig heb dus houd ze haar mond. BOEM!!! Harry kwam binnen ging met zijn twee handen heel hard op de tafel slaan dat ik spontaan uit mijn concentratie kom en word zo boos dat ik naar hem schreeuwde; SUKKEL BEN JE HELEMAAL GEK GEWORDEN NU KOMEN WE NOOIT TE WETEN OF MAL HIER IS!!!' 'Vergeet die spreuk..'. Begint hij 'ik heb haar gesproken' kijk daar hebben we wat aan' zegt Uma ik heb zoon hekel als hij dat doet straks krijg ik geen eer omdat hij met ALLE eer streekt. En toen was het stil in de bar. Mal stond voor de ingang en zij 'ik ben terug' en op dat moment wist ik we hebben een kans om vrij te komen.

Heyyy mensies ik weer dat dit weinig is maar mijn creatieveteid is op 😂 ikhoop dat jullie het tot nu toe al een beetje leuk vinden❤️

descendants 2Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu