[|35|]

651 60 43
                                    

Snö färgad av Blod

~Peter~

Mitt hjärta stannade. Jag såg Blair och Winter hoppa ut från slottsfönstret. De måste vara helt galna! Östra flygeln är säkert 60 meter över bar hård mark! Hon kommer dö! Jag lyckades slita mig ifrån min trans och innan jag rusade ner så slog jag snabbt till Brad. Jag var nästan påväg att hoppa över trappräcket för att ta mig ner snabbare, men det skulle knappast hjälpa Blair om jag själv bröt benen. Sun sprang lite framför mig. Vi snubblade mot entrén. Sun gled lite på det hals stengolvet. Veronica såg förvirrat på mig.
"Blair är illa ute," fick jag fram och knuffade upp dörren.
Veronica satte fart efter oss.
"Vad menar du med det???"
"Hon kan dö om vi inte hinner i tid," sa jag och ökade farten.
Ett gäng elever hade samlats nedanför östra flygeln och såg förskräckt upp mot tre fallande skepnader. Jag mötte Zacs skrämda blick och hann se Blair och hennes Familiarisar krascha i marken.

✯❄︎✯

~Zac~

Någon krockade i mig och höll på att fälla mig, men ryckte tag i min tröja innan jag hann faceplanta det hårda stengolvet.
"Zac," mumlade personen.
Min blick gled sakta över personens kropp och sedan upp till de mörka ögonen.
"Kevin? Varför så bråttom?"
"Blair," sa han och tog tag i min hand.
DragonClaw sprang före oss och ut på gårdsplanen. Det var ganska tomt utomhus eftersom marken var tänkt av ett lager snö och det var minusgrader. Jag huttrade till lite, men lät Kevin dra mig med till grunden av östra flygeln.
"Shit," svor Kevin och bromsade in.
"Vad är det som händer, Kye??"
Kevin svarade inte utan kisade bara upp mot slottsfönstret allra längst upp.
"Dåre..."
Jag försökte förvirrat se upp mot fönstret, men det var alldeles för högt för mig att kunna se. Undrande elever samlades runt oss. Då fick jag syn på något orange som föll. Jag rynkade pannan. Inte långt senare hoppade en större gestalt ut genom öppningen med en vit skepnad bredvid sig. Jag spärrade upp ögonen och höll andan. Det var inte sant.

✯❄︎✯

~Anton~

Jag fick en tryckande känsla över huvudet. Jag rynkade pannan och ryckte till när min rygg började svida och brännas. Jag svor tyst. Cora såg konstigt på mig. Den brännande känslan blev bara starkare och starkare tills jag var tvungen att slita av mig tröjan. Cora spärrade förskräckt upp ögonen.
"Herregud."
Jag sjönk ner på alla fyra och började flämta och stöna av smärta. Cora la en sval hand på min rygg, men drog efter andan när hon kom i kontakt med mitt födelsemärke. Såklart var det det som spökade. Men varför?
"Där är du," väste en röst.
Bella?
Jag lyckades vrida på huvudet och grimaserade åt den brännande känslan. Bella stod lutad mot väggen med handen tryckt mot sidan.
"Är det du som gör det här?" fräste hon och stönade lågt till.
"Nej. Varför skulle jag göra det här mot mig själv??" sa jag argt och rullade axlarna.
"Anton. Säg om det är något jag kan göra," sa Cora lugnande.
"Jag tror inte det är så mycket vi kan göra åt det här. Det har aldrig hänt förut," mumlade jag och lyckades sätta mig upp.
Min blick riktades till en stor hårig spindel. Joshs spindel. Inte långt senare kom Josh tillsammans med den där Victor Chamber.
"Du," sa Josh och såg tomt på mig.
"Men herregud, varför tror alla att det är mitt fel??" sa jag irriterat och grimaserade när den brännande känslan blev starkare.
Bella väste till och Joshs nacke ryckte till.
"Jag förstår inte. Något liknande har bara hänt mig när två nya stjärnor etsats sig fast på min rygg. Men jag har inte gjort något som skulle kunna få det att dupliceras och jag förstår inte varför alla lider av det," muttrade jag.
"Jag vet vad det är," mumlade någon. "Eller rättare sagt vem."
Allas blickar riktades som Bosse som hade sin kameleont på axeln. Han höll om sin högra handled och såg rakt på mig.
"Det är Blair..."
Han såg på mig med stora blå ögon. Något lurade under masken han bar. Rädsla.
"Bosse, vad var hänt med Blair?" sa jag med kylig röst.
"Hon... Flareblitz.... Brad...." mumlade Bosse bittert.
Bella drog efter andan.
"Nej, den där idioten... Menade han det verkligen?"
"Vaddå Bella?" fräste Cora argt.
"Han skämtade om att sno Flareblitz," sa Bella och såg på Cora. "Han tänkte slänga ut henne genom östra flygelns fönsteröppning."

✯❄︎✯

~Blair~

Allt gick så långsamt. Så långsamt. Nästan så att jag trodde att någon saktade ner tiden med magi. Kanske var det jag. Eller bara mina inbildningar, men jag kunde inte sakta ner tiden. Hur mycket jag än ville. För jag var inte redo. Jag kunde inte kalla på tidens element, inte riktigt än. Mörker hade jag inget problem med, men tid och liv var svåra element och det krävdes extremt mycket kraft till att ens lyckas sakna ner tiden. Jag föll med huvudet neråt och armarna utsträckta mot Flare.
"Sträck på tassarna," ropade jag.
Flare såg förskräckt på mig, men sträckte ut sina små tassar mot mig. Jag grabbade tag i dem och drog hennes lilla kropp mot mig. Med vänster hand tryckte jag henne mot mitt bröst och med höger höll jag Winter mot min sida. Jag flämtade till när min hud vid nyckelbenet började svida och bränna. Jag tryckte bort smärtan och höll mina Familiarisar mot mig. Jag knep ihop ögonen och tog ett djupt andetag.
'Förlåt,' sa jag genom tankelänken.
'Blair...' mumlade Flare.
'Förlåt att jag inte kunde skydda dig.'
'Ni skulle inte ha hoppat efter mig,' sa hon sorgset.
'Hoppar du så hoppar vi,' sa Winter.
'Jag är rädd,' sa Flare.
'Jag med,' viskade Winter.
'Jag älskar er,' fick jag fram och kände heta tårar mot kinderna.
Den pirrande känslan i magen förblev när vi störtade mot marken. Nu kunde jag höra skrik. Skrik av fasa? För mig? För Flare? För Winter?Jag vet inte. Jag öppnade försiktigt ögonen och lyckades skrika när jag såg marken närma sig i dundrande fart. Sedan blev allt svart.

Well Rip

Hoppsan! Denna bild följer inte våra riktliner för innehåll. Försök att ta bort den eller ladda upp en annan bild för att fortsätta.

Well Rip. Nej okej. Det här kapitlet var typ sämst herregud. Allt gick så snabbt och var så odetaljerat whut. Aja, jag ville bara ha ett filler chapter för det som ska hända i nästan och vara en bitch som drar ut på det hela😆😤
Men guys, om ni kan gissa vems perspektiv nästa kapitel börjar med är ni fan asgrymma. Låt oss ha en liten tävling bara för skojs skull. Men ingen kommer ens vilja gissa så nvm XD.
Haha, aja. Rösta och kommentera gärna!❤️
//Sarilia

Familiaris Academy ~ StarbornDär berättelser lever. Upptäck nu