84: sizin için

919 89 19
                                    

İntihar haberlerini, arkada bırakılan kasetleri veya en basitinden sizin ara ara profilinize kendinizle alakalı umutsuz şeyler yazdığınıza şahit oluyorum, oluyoruz.

Uzun zaman önce izlediğim bir şeyde,birisi hayatımı değiştiren bir konuşma yaptı. Kim olduğunu söylemeyeceğim; çünkü o zaman sevmediğiniz biriyse bu sözcüklerin hiçbir önemi kalmayacaktır. Her gün bu konuşmayı baştan dinleyip, okuyorum ve kendime değerli olduğumu söylüyorum. Umarım sizde bunu hatırlarsınız.

İşte konuşma;

"Üzüntü ile mücadele ettim. Ve gerçekten zor zamanlardı. Ben bunu müziğe yönelerek atlattım ve bu bana ortak bir noktamız olduğunu hissettiriyor. Bence mümkün ki, hiç parlak olmayan bir tecrübe edindiğin , bir çok yağmurlu günlerin oldu. Ya da birine aşık oldun ya da seni için kötü ve çıkmazı olmayan bir şey oldu. Ya da belki kaybetmeyi tahmin etmediğin birini kaybettin. Ya da belki kendini kaybettin. Ki bu daha kötü. Sıkıntılı, çok kötü günlerin olduğunda sadece umuyorum ki aynaya bakacaksın ve kendine kim olduğunu hatırlatacaksın ve kim olmadığını. Sen hataların değilsin. Sen zararlı bir eşya değilsin. Ya da başarısız keşifler için kullanılan para değilsin. Sen seni tanımayan birinin görüşü değilsin. Sen öğrendiğin derslerin sonucusun. Sen akıllısın çünkü korkunç bir şeyi atlattın. Ve sen bir sürü yağmur fırtınasından sonra ayakta kaldın. Ben artık şuna inanıyorum, yaşadığınız acılar sizi daha güçlü yapar. Ve artık şuna inanıyorum ki, çok fazla yağmur fırtınasında yürümekte temizlenmenizi sağlar."

Bunu unutmayın.

13 Reasons Why // Dizi Hakkında Her şeyWhere stories live. Discover now