66: Zach Dempsey: Gözleri : Part 3

911 62 25
                                    

Son bir bölüm kaldıı.

Ailem, akşam yemeğine Dempsey ailesinden başka davet edecek birilerini bulamamış gibi gözüküyordu. Ve ben beni önemsemeyen bir çocukla aynı masada bulunmak istemiyordum. Hatta benim evimde olmasını bile istemiyordum. 

"Grace! Bayan Dempsey birazdan burada olacaklarını söyledi. Elindeki çikolata kavanozunu bırak ve odana çıkıp üstünü giy." 

Tanrım, annem beni bu akşam nasıl bir şeye sürüklediğinin farkında mıydı? Büyük salonumuzdan çıkıp merdivenlere ilerledim. Küçük erkek kardeşimin etrafta koşup durduğunu görmemle biraz da olsa gülümsedim. 

45 dakika sonra üzerime sıradan kırmızı bir elbise geçirmiş, yemek masasında Zach'in karşısında oturuyordum. Gözleri ısrarla üzerimden ayrılmıyordu. Annesi dönüp ona onaylaması için bir şeyler söyleyeceği anda başını hafifçe sallıyor sonra gülümseyerek tekrar bana dönüyordu. 

Nihayet salona geçtiğimizde babalarımızın iş hakkında, annelerimizin her zaman ki olaylar hakkında konuşuyordu. Zach, artık pes etmiş olmalıydı ki; kız kardeşi ve erkek kardeşimle beraber gülüyordu.

Bu fırsattan yararlanarak, bahçeye çıktım. Ayağımdaki sandaletleri bir kenara çıkarıp, havuzun köşesinde oturdum bacaklarımı soğuk suya soktum. 

Ondan hoşlanmıştım ama bu onu önemsememişti. Düşüncelerimle boğuşurken birisinin yanıma oturduğunu hissettim. 

"Grace, özür dilerim." dedi omuzlarını silkerken. 

"Özür diliyorsun çünkü?"

"Çünkü seni tahmin ettiğimden de fazla seviyorum. Benden uzak durduğun 2 hafta boyunca bunu anladım."

"Ne desem bilemiyorum, Zach"

"Bir şey demene gerek yok, sadece.."

Beklentiyle ona baktım.

"Sadece, seni bir kez daha öpmeme izin verir misin?"

İşte yine oluyordu, kalbim göğsümden fırlayacak gibi atıyordu. Sessizliğim evet olarak algıladı. Ve dudaklarını benimkilerle buluşturdu.

13 Reasons Why // Dizi Hakkında Her şeyWhere stories live. Discover now