Cesta

130 17 8
                                    

Flowey nás vedl skrz labirint ruin. Neustále se objevoval a mizel. Vynořil se kousek před námi a když k němu Andrei došel, zmizel a vynořil se zas o kousek dál. Vím že neznám všechny monstra v podzemí, ale na mluvící kytku bych nezapomněla. Nevím co si o něm myslet. Zachraňuje život všem monstrům v ruinách, ale vydává na pospas všechny ostatní. Nebo ne? Má snad nějaký tajný plán jak se Andree zbavit? Ať je to jakkoliv zjistím to až venku z ruin, pokud tam vůbec dojdeme. Chodby přes které jsme šli byly čím dál tím víc strašidelné a temné. Jako by tu už hodně dlouho nikdo nešel. Chodby se zmenšovaly a kdybych nebyla duch tak bych cítila klaustrofobii. Po chvíli jsem změnila názor. I duch může mít klaustrofobii jsem toho mrtvý důkaz. Nejednou se ochladilo. Andreovi totiž naskákala husí kůže. Vešli jsme do chodby kde byli dveře. Celkem hezké dřevěné, fialové dveře se znakem anděla. „Když projdeš těmi dveřmi dostaneš se do Snowdinu. Tam je víc monster než tady." Řekl Flowey a hned uskočil, aby ho Andrei nezašlápl. Měl na tváři maniakální úsměv, když vycházel ze dveří.

Ahoj mí čtenáři má pro vás tři věci. Zaprvé moc se omlouvám že jsem poslední dobou nebyla aktivní. Moje astma se hodně zhoršilo a poslední na co jsem myslela byl Wattpad. Za druhé
Už je vás tady 41. Wow jak jste to dokázali. Takže pro vás udělám speciál na přání. Napište co by jste chtěli a já to udělám. A za třetí jsem adminka na stránce https://www.facebook.com/GalaxyAnime-CzSk-118517111999481/ . Pro jistotu vám to dám ještě do komentářů a udělali by jste mi strašnou radost když by jste nás podpořili. Jo a podepisuju se tam jako Annie.

ODVAHA - CharaWhere stories live. Discover now