Marm

551 26 21
                                    

Harm is Pastel. 

Link is Punk

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Link is Punk.

_-_-_-_-_-_-_-_-_-

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

_-_-_-_-_-_-_-_-_-

Harm

Wanneer ik weer naar school loop negeer ik sommige blikken die ik krijg van de mensen op straat. Ik ben het gewend na zo een 5 jaar lang Pastel gekleed te zijn. Ik vind het een mooie kledingstijl en het boeit me niet zoveel wat andere daarvan zeggen. 

Mensen die oordelen mijn seksualiteit door mijn kledingstijl, en dan maakt me ook niet zoveel uit, want ik ben wel homo. 

Er is één andere jongen met een specifieke kledingstijl op onze school, dat is Link. Hij draagt meestal Punk, heeft tattoe's en heeft vaak piercing's in.

Mensen zeggen dat hij een badboy is, een player, elk meisje uit de school al heeft genomen en zelfs een paar domme jongens heeft gedaan.

Ik geloof die verhalen niet, hij ziet er aardig, lief zelfs uit.

"Harm" hoor ik mijn vriend Jeremy zeggen, ik glimlach naar hem, hij heeft vandaag een bloemenkrans op gedaan. "Schattig." zeg ik, en ik wijs ernaar. Hij bloost een beetje. "Dankje, ik wou me een beetje op jou aan passen." "Aww, dankje schat." zeg ik met een knipoog. We moeten beide lachen.

In biologie worden we opgedeeld in groepen, meer duo's. En omdat Link ook in deze klas zit, ben ik bang dat ik met hem moet, omdat sommige leraren, waaronder Biologie dus, denken dat we elkaar heel goed mogen en daarom het tegenovergestelde dragen. Ik weet serieus niet waar ze het vandaan hebben.

"Dylan en Marit" Geen kans voor mij dus...

"Dee en Enzo" Was te verwachten...

"Milan en Don" Kut, ik mag die jongens...

"Jill en Melissa" Er zijn er niet zo veel meer over hè...

"Link en Harm" Daar is het al...

Ik zucht en sta op, dan loop ik naar de plek naast Link. Hij grijnst naar me en knipoogt. Ik rol mijn ogen. "Ik ben niet dom weet je?" mompel ik. Hij slaat zijn arm om mee heen. "Weet ik, tuurlijk ben je niet dom, zo zie je er ook niet uit." fluistert hij bij mijn oor. Ik bloos lichtjes. Dan duw ik hem van me af. "Genoeg met me gespeeld, dat kunnen we bij mij vanmiddag ook nog doen." zeg ik met een grijns op mijn gezicht, Link blijft even stil, dan grijnst hij terug. "Ik neem dat als een uitnodiging, als we nu werken dat kom ik vanmiddag bij je langs." zegt hij. Ik knik. "Doen we."  

Na school loopt Link, zoals afgesproken, met mij mee naar huis. Ik maak me eigenlijk niet zorgen over hoe mijn ouders zouden reageren. Link ziet er best wel eng uit ja, maar als je met hem in een normáál gesprek raakt dan is hij best aardig en doet hij hartstikke beleefd.

En trouwens, mijn ouders wonen al met mij, dus dan vinden ze nog zo een freak echt niet raar.

"We zijn er!" zeg ik blij, en ik bel aan, te lui geweest vanochtend om mijn sleutel mee te nemen. Mijn moeder doet open en ziet mij staan, daarna ziet ze Link. "Harm!!" zegt ze met een glimlach, ik glimlach terug en stap naar binnen. "Hallo mevrouw." zegt Link beleefd, en hij knikt met zijn hoofd uit respect. "Hallo, wat is je naam?" reageert mijn moeder. "Mijn naam is Link." ik zucht. "Link, project!" mompel ik. Hij realiseert zich wat ik eerder vandaag had gezegd en loopt mee met mij naar mijn kamer. "Grote kamer." lacht Link. Ik knik. "Ja, klopt, ik wordt behandeld als een prins." "Je kamer is zo licht!" "Je hebt mijn kleding toch wel eens gezien?" vraag ik. Hij checkt mijn kleding twee keer en blijft dan hangen bij mijn lippen. "Hot as fuck, net als jij." zegt hij. Ik bloos. Hij pakt dan mijn bloemenkrans van mijn hoofd en zet hem zelf op. Het staat hem schattig door alle andere Punk dingen. "Je hebt hem niet eens goed op!" lach ik. Hij haalt zijn schouders op. Ik haal de bloemenkrans van hem af en zet hem dan goed bij hem op. "Veel beter." fluister ik. Link pakt mijn armen beet en kijkt me aan in mijn ogen. Ik weet waar hij dit naartoe wilt brengen. Ik zucht en zoen hem dan. Ik bijt zacht op zijn onderste lip, dat hij heerlijk blijkt te vinden. Ik breng mijn tong naar binnen en heb meteen al een gevecht met zijn tong. Ik win en neem de leiding van de zoen.

Na een tijdje laat ik hem los. "Is dit nou wat je wou?" vraag ik. Link knikt en kijkt me met een oprechte glimlach aan.  "Ik heb dit een lange tijd niet meer gevoeld." fluistert hij. "Wat?" vraag ik nieuwsgierig. "Liefde."

_-_-_-_-_-_-_-_-_-

Ik hoop dat jullie het leuk vonden, doei :)

No Homo /Squad\Where stories live. Discover now