Üllatus

1.9K 154 11
                                    

~1 nädal hiljem

Aurora's POV

See nädal on suhteliselt väsitav olnud... aga õnneks eile võeti mu kips ära ja ma saan jälle ilma karkudeta käia. Liane, ta vend ja ema kolisid nende vanast kodust, ehk siis Liane isa juurest ära, teisse majja, mis on vähemalt lähemal minu majale. Kuigi mul on teda väga kurb vaadata, ta ei ole olnud nii jutukas ja ei naerata nii palju, aga ma usun, et ta saab sellest üle... ta ema ja isa lahutavad ametlikult homme, sellepärast otsustasingi täna Liane mitte segada, ta vajab aega üksinda olla. Mind tõi mu mõtetest välja mu telefoni helin. Ei vaadanud kes helistas, võtsin lihtsalt vastu.

"Ja?" sõnasin.

"Hei printsess, mul on sulle üks üllatus ole kella kuueks valmis" teatas Max rõõmsalt.

"Sa ju tead... agh... mina ja üllatused ei käi kokku" vingusin talle samal ajal ohates.

"Sssh, ära ohi ja puhi, ma usun, et sulle meeldib kindlasti"

"Nohh, hea küll ma olen kuueks valmis siis" vastasin alla andvalt, nagunii ta mulle ei ütle, mis tal plaanis on..

"Näeme siis käbike, musid" sõnas ta.

"Tsaukii" ütlesin ja panin kõne kinni.

Saate aru, ta on ikka tobu küll ta hakkas mu ema järgi mind käbikeseks kutsuma, on ikka tegelane küll. Muigasin selle mõtte peale.

Vaatasin toas ringi ja mu pilk peatus kellal, mis oli kohe saamas neli. Kuna mul midagi erilist teha nagunii ei olnud, otsustasin, et lähen pesen ennast ära.

~1,5 tund hiljem.

Lõpetasin just juuste foonitamise ja siis vaatasin palju mul aega oli... 37 minutit.. asusin endale meiki tegema. Otsustasin täna tugeva laineri kasuks ja huultele ei pannud midagi. Riieteks valisin musta topi ja punased teksad. Olin ise tulemusega rahul ja klõpsasin ka paar selfiet ning lisasin ühe ka instasse.

auroramets

Ready for tonight!!💫

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Ready for tonight!!💫

Liked by Lippmarkus, Marike and 139 others.
maxlu minu👅
auroramets @maxlu sinu😘
tamminick #maxora🔝
bbyliane +1
Marike +2

Kell oli kohe saamas kuus, lasin veel ka paar sortsu(ei minu arust pole see ka üldse veider sõna*hkmh* *sarkasm* *hkmh*)parfüümi peale ja siis läksin koridori, võtsin enda jaki ning astusin seejärel uksest välja. Max ootas juba enda auto juures ja kui mind nägi koputas ta käega oma südamele, muigasin selle peale.

"Tere, te olete erakordselt kaunis täna" sõnas ta ja avas mulle auto ukse.

"Tänan, ega teilgi midagi viga ei ole" vastasin ja istusin autosse. Max sulges minu järel auto ukse ja istus siis rooli.

Alustasime sõiduga ja raadios käis parasjagu Fifth Harmony - Worth It hakkasin kaasa laulma, cause boo, that's my jam...
Äkitselt keeras Max oma pea minu poole ja vaatas mulle suu ammuli otsa.

Klassireis✔Where stories live. Discover now