Pidu

2.5K 156 17
                                    


//parandatud//

Aurora's POV

Ärkasin üles ja nägin, et Liane magab veel. Otsustasin, et lähen duši alla, krabasin kotist šampooni ja dušigeeli ning hambaharja, öösel vetsus käies avastasin, et hambapasta on siin olemas juba.

~10 minutit hiljem

Tulin duši alt välja ja kuivatasin end ära ja mõtlesin, et teen täna tavalise meigi endale. Läksin tuppa tagasi ja Liane oli ka ennast isegi üles ajanud.

"Hommik" ütlesin talle.

"Hommik, ma pole vist kunagi nii hästi maganud kui täna, see voodi on nagu pilv" rääkis ta. Itsitasin selle peale veidi.

"Pfft, sa magad igalpool hästi"

"Nojah suht truu" itsitas ta.

"Ma lähen nüüd ka duši alla" sõnas ta ja astus vannitoa suunas.

"Okei" vastasin talle.

Läksin, võtsin oma kotist meigikoti ja asusin voodi peal endale meiki tegema. Panin jumestuskreemi, tegin kulmud, lisasin veidi highlighterit ja tegin ka tagasihoidliku laineri. Olin tulemusega rahul ja mõtlesin, et peaks instasse uee pildi panema niisiis otsustasin, et teen mõned selfied.

~5 minutit hiljem

"Iu, kole, mkm, kohe kindlasti ei, appiken-" podisesin omaette, tehtud pilte vaadates.

"Anna siia!" käsutas Liane, osutades mu telefonile. Enne kui midagi vastata jõudsin oli telefon tema käes. Kuidas ta nii kiiresti duši all sai käidud? Oli ainus mida mõtlesin praegu...

"Nii, palun" ütles ta ja andis telefoni tagasi. Läksin instasse ja vaatasin millise pildi ta postitas. Meil on alati nii, kui üks meist ei suuda otsustada siis me lihtsalt postitame mis meile endale meeldib.

auroramets

Paris here I am!!(Liane valis)

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Paris here I am!!(Liane valis)

Liked by carmellla, timitizz and 43 others.

bbyliane lemmik oled😇

auroramets @bbyliane kallid💕

"Kas me pidime kell 10 fuajees teistega kokku saama?" küsisin Liane käest.

"Mhmm, mis kell ongi?" küsis ta.

"Kell on..... täpselt 9:30" vastasin.

"Nii siis on meil pool tundi aega riidesse panna" ütles ta.

Asusime kapi kallale, siin toas oli üks suur hiigelkapp, kuhu mahuks veel terve hunnik riideid peale meie riiete.

~20 minutit hiljem

Mina valisin beezid teksad, musta topi ja peale tumepunase jaki. Jalatsiteks olid mingid mustad järgitehtud conversed. Lianel olid valged teksad ja sinine pluus ja mingisugused platvormid. Ma ei saa aru, kuidas mõned kontsadega kõndida suudavad, nagu ma panen need korraks jalga, teen paar sammu ja mul jalad juba väsinud. Aga noh, see olen vist ainult mina...

Klassireis✔Where stories live. Discover now