Kifakadok

1.8K 50 9
                                    

A ma történtek kicsit felzaklattak és ennek leírása nélkül képtelen lennék elaludni.

Betelt a pohár.

Kint voltam a mai Vasas-Fradi kupameccsen, egész nap ezt vártam. Végre ott voltam, idegtépő rendes játékidőn belül voltunk mikor történt Lovrencsics Gergő balesete.
Lesokkolódtam, mindenki befutott, mar a mentősök is jöttek.

"Megkérem, hogy most ne a Vasasnak vagy a Ferencvárosnak szurkoljunk, hanem Lovrencsics Gergőnek."

Elszakadt a cérna, zokogtam, remegtem. Szinte előttem történt a dolog, mindent láttam és azt hiszem ezt sosem fogom tudni elfelejteni.
Nagy Gergely pedig ma kitűnőre vizsgázott számomra emberségből, amíg a mentők a második lépésnél megfulladtak, addig ő inkább saját maga vitte oda a dolgokat.

A Fradi tábor sírt, a játékosok sírtak, mindenki kétségbe volt esve, és azt az idegtépő perceket senkinek sem kívánom. Megrázó eset volt,de együtt skandáltuk Lovrencsics nevét és együtt szurkoltunk neki.

Hazafelé a Fradi mezemben egy Vasas szurkoló leült mellém a metrón és rám mosolygott, én pedig vissza, viszont mikor leszálltam egy kisebb társaság megtalált és mindennek elhordták a Fradistákat és engem is. Hogyan lehetnek ilyen emberek?
Őszintén, megnyerhették volna, akkor már nem érdekelt, csak Gergőre tudtam gondolni. De persze, ha Remilivel, Saglikkal vagy Vidával történt volna, akkor máris más lenne a nézőpont. Őket nem nagyon érdekli jelenleg ez az egész, ami történt.

És ez a baj a magyar footballal, nem az, hogy nem tudnak profi szinten játszani a játékosok, ők szívüket, lelküket beleadják minden mérkőzésen, persze mindenki nyerni akar. A szurkolók teszik tönkre a sportot a már nem egészséges utálkozással. Különböző csapatok játékosai egymással jóban vannak, nekünk szurkolóknak miért kell ellenségeskednünk? Lassan undorodom tőlük. De ezt már a kispestiek is bebizonyították Botka eligazolásánál.
Miért kell a Vasas rajongótábornak (tisztelet a kivételnek) csak utálkozni, mikor ma egy emberélet volt kérdéses? Mert Lovrencsics Gergő se másabb tőlünk. Neki is az élete a foci, nagyszerű Fradi és válogatott játékos, de eközben ugyanolyan ember, mint mi, akinek alig négy napja született meg a fia. És most ez történik, a legtöbb embert pedig az foglalkoztatja, hogy a Fradi nyert tizenegyes párbajban és nem a Vasas.
Persze, tudom, hogy baleset volt, én nem hibáztatok senkit, csak gondolkodjunk el ezen és próbáljuk megváltoztatni a rossz hozzáállást.

Boldog vagyok természetesen, hogy nyert a csapatom, de nem tudok mosolyogni, az agyamat ellepik a képek, most is pityergek mikor tudom, hogy semmi komoly nem lett belőle végül, a helyzet volt csak ijesztő és örökre megragadó.

Ezennel is szeretnélek megkérni titeket, hogy emberi módon szurkoljunk a csapatunknak és ne úgy, mint az állatok és akkor a football sem a tömegverekedésekből és szitkozódásokból fog állni.

#LOVRENCSICS💚

Hozzátenném még egyszer, hogy tisztelet a kivételnek ez pedig a saját véleményem

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Hozzátenném még egyszer, hogy tisztelet a kivételnek ez pedig a saját véleményem.

Mikor rád nézek | Priskin Tamás |Where stories live. Discover now