Cuvant catre cititori

1.4K 125 126
                                    


Dragii mei cititori si cititoare,iata ca am ajuns si la finalul celui de al doilea volum din trilogia IMBRATISAREA LUI LUCIFER. Romanul fantasy "Cantecul Layrei" a fost scris in 10 luni si insumeaza 315 pagini. Adica multa munca si dedicare, inspiratie dar mai ales transpiratie.

Ca de obicei,calatoria alaturi de voi a fost de-a dreptul interesanta,pentru ca nu exista scriitor fara cititori si nici cititori fara scriitor,iar bucuria voastra e bucuria mea.E greu de descris un cuvinte satisfactia pe care o simti dupa ce muncesti aproape un an de zile la o carte si o vezi finalizata,iar cititorii mai fericiti ca oricand.Contrar a ce se crede,scrisul este o munca ca oricare alta,deci consuma timp,energie si resurse.Nu scrisul in sine te consuma,cat te "seaca" aranjarea ideilor,miile de variante care ti se perinda prin minte atat ziua cat si noaptea,care te fac sa ai nopti albe si zile grele,care te "bantuie" la propriu pana cand deschizi word-ul si incepi sa descoperi acea lume fantastica ce nu te lasa sa traiesti prea mult in existenta cenusie de zi cu zi.Scriu de placere,scriu ca sa evadez si am impartasit cu voi pentru ca vreau sa evadati impreuna cu mine.

Personajele mele sunt parti din mine,ma identific cu ele pana la confuzie,pana nu mai stiu unde incep eu si unde se sfarseste personajul,cine sunt eu si cine este personajul.Layra reprezinta acea parte din mine care mereu a fost prinsa intre lumina si intuneric,acea parte din fiecare om care isi doreste lumina,desi omul e captiv printre tenebre.Cu totii facem o calatorie initiatica pe acest Pamant si fiecare dintre noi are de facut la un moment dat o alegere.Nu putem alege egoismul (pe Lucifer adica) si totodata iubirea (adica pe Dumnezeu).

Fiecare dintre noi avem de purtat o cruce si fiecare primeste crucea dupa puterile sale. Fiecare dintre noi purtam o batalie cu proprii demoni,care apar in noi sau in viata noastra ca sa ne arate ce este intunericul si cum il putem vindeca.Care dintre voi nu v-ati dorit macar o data sa salvati lumea? Fara indoiala ca ati visat la asta.

Layra este eroul care zace in fiecare dintre noi si care se trezeste la viata atunci cand vede alte suflete macinate de intuneric.Si nu aveti nevoie de o sabie propriu –zisa pentru a invinge demonii.Cea mai buna sabie din lume este iubirea de aproape,care include totodata si compasiunea pentru fiintele decazute.Stiu ca doar OAMENII vor rezona cu acest mit Mesia sau "mitul salvatorului" care doreste izbavirea chiar si a celor mai condamnate fiinte.Si ce sunt oamenii daca nu ingerii fara aripi,care se vor intoarce intr-o zi Acasa?

Daca "CANTECUL LAYREI" v-a influentat gandirea chiar si intr-o mica masura,va invit sa imi lasati un comentariu ( fie in privat,fie pe public) in care sa va exprimati sincer parerea.Criticile si opiniile voastre ma vor ajuta sa scriu din ce in ce mai bine.Marturisesc ca mai inainte de vizualizari si voturi,cel mai mult ma incanta discutiile cu voi,acele comentarii savuroase care imi inveselesc ziua.Nu de putine ori m-ati facut sa rad,asta dupa ce am avut o zi incredibil de urata,care s-a inseninat ca prin minune la sfarsit si pentru asta va port recunostinta eterna.

Am intrat pe wattpad cu dorinta de a gasi suflete asemanatoare mie si m-am gandit ca modul cel mai direct prin care ele m-ar putea gasi ar fi o poveste.Sunt sigura ca nu ma insel,pentru ca m-ati simtit si tocmai de aceea ati si comentat.Ceea ce am "vazut" s-a adeverit mai tarziu pentru ca am legat prietenii si am stat la lungi conversatii cu cititorii mei,care totodata scriu si ei povestile lor.Daca printre voi se mai gaseste un suflet de acest fel care a stat pana acum ascuns si timid,il invit sa ma caute si sa povestim,promit ca voi fi blanda si las sabia acasa :D

Va multumesc pentru ca ma cititi,va multumesc pentru voturi si comentarii,pentru aprecieri,incurajari si critici.Sper ca v-au placut dedicatiile.Am facut in asa fel incat cititorii fideli sa aiba macar un capitol dedicat.Daca cineva nu se regaseste asta se intampla pentru ca nu am mai avut spatiu,asa ca va rog sa va alegeti un capitol din primul volum al trilogiei (Caderea unui heruvim).Multumesc prietenului meu Adrian Capagea pentru frumoasele coperti realizate pentru trilogie,care au fost re-create exact asa cum mi-am dorit.

LOVE U ALL.Ne revedem la CERUL DE OPAL.


Semnat: A voastra scriitoare malefica,sadica,rea,bipolara...MIRA.


Oops! Această imagine nu respectă Ghidul de Conținut. Pentru a continua publicarea, te rugăm să înlături imaginea sau să încarci o altă imagine.
🎉 Ai terminat de citit ÎMBRĂȚIȘAREA LUI LUCIFER : Cântecul Layrei (II) 🎉
ÎMBRĂȚIȘAREA LUI LUCIFER : Cântecul Layrei (II)Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum